Hile Kullanımı Virus

Çözüm
Eğer RealUI'den bahsediyorsan yanıtım şöyle:

150K üyesi olan bir hile topluluğuyuz. 2019 Yılından beri kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz. İşimizin Tek Karı Reklamlardan Para Kazanmaktır. Başka Kâr Yoktur. Anti virüs programları hilelerimizi ve Loader'ımızı virüs olarak gösterse de GameHack.Tools bir virüs algılar ve virüs olarak gösterir. O virüs aynı zamanda oyunlar için gerekli işlevleri de içeriyor. Bilgisayarınıza herhangi bir zararı yoktur. Yıllardır kullanıcılarımıza virüs bulaştırmamaya kararlıyız. Her zaman kararlı olacağız.

Daha fazla bilgi için : https://help.realui.app/

Eğer forumdaki hilelerden bahsediyorsan ;

Yöneticiler tarafından onaylanan ve Çalışıyor ibaresi bulunan hileleri güvenle kullanabilirsiniz demektir.

Shiva

Admin
Konular
522
RC Point
0
Eğer RealUI'den bahsediyorsan yanıtım şöyle:

150K üyesi olan bir hile topluluğuyuz. 2019 Yılından beri kullanıcılarımıza hizmet vermekteyiz. İşimizin Tek Karı Reklamlardan Para Kazanmaktır. Başka Kâr Yoktur. Anti virüs programları hilelerimizi ve Loader'ımızı virüs olarak gösterse de GameHack.Tools bir virüs algılar ve virüs olarak gösterir. O virüs aynı zamanda oyunlar için gerekli işlevleri de içeriyor. Bilgisayarınıza herhangi bir zararı yoktur. Yıllardır kullanıcılarımıza virüs bulaştırmamaya kararlıyız. Her zaman kararlı olacağız.

Daha fazla bilgi için : https://help.realui.app/

Eğer forumdaki hilelerden bahsediyorsan ;

Yöneticiler tarafından onaylanan ve Çalışıyor ibaresi bulunan hileleri güvenle kullanabilirsiniz demektir.

Çözüm

PiadPrime

Confirmed Memb.
Konular
6
RC Point
0
hilen ne RealUI'den yemezsin virüs felan ezglobal csgo hilesi için ondanda yemezsin hatta işin basiti kendine bi sanal bilgisiyar kur içine virüs olduğunu düşündüğün dosyaları indir ve açmadan onları virüstotalda tarat bunu kendi bilgisiyarındada yapabilirsin ama dikkat et exe dosyasını açma

gaja00

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
güvenilir sürüm devam :)

say what nicole kidman GIF

serseri 05

Ultra Member
RC Point
0
Sayın admin wolftu hileler de virüs yok demi lütfen en kısa zamanda yanıtı bekliyorum.