Universeman Super Member Katılım 24 Şub 2021 Konular 21 Mesajlar 156 Tepkime puanı 95 RC Point 0 11 Nis 2021 #1 Hile paylaşmak istiyorum cs go ezgolbal dosyası ile ilgili konu açmak istiyorum izin almak için mesaj attım bir çok kez fakat dönüş gelmedi
Hile paylaşmak istiyorum cs go ezgolbal dosyası ile ilgili konu açmak istiyorum izin almak için mesaj attım bir çok kez fakat dönüş gelmedi
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 551 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 11 Nis 2021 #2 Paylaştığınız hile eğer güvenli ise hiç bir problem olmayacaktır. Virüs total link eklemeyi unutmayın. Siz yinede discord üzerinden admin bildirin. Oyla 0 Downvote
Paylaştığınız hile eğer güvenli ise hiç bir problem olmayacaktır. Virüs total link eklemeyi unutmayın. Siz yinede discord üzerinden admin bildirin.
benwayne Confirmed Memb. Katılım 31 Mar 2021 Konular 9 Mesajlar 67 Tepkime puanı 8 Konum <3 TÜRKİYE RC Point 0 11 Nis 2021 #3 discordda genelikle aktifler attıktan sonr a 2-3 dk içinde dönüyorlar discord join var yukarda ona tıklıyarak sunucularına gidip yardım isteyebilirisn Oyla 0 Downvote
discordda genelikle aktifler attıktan sonr a 2-3 dk içinde dönüyorlar discord join var yukarda ona tıklıyarak sunucularına gidip yardım isteyebilirisn