HWID Ban Kaldırma Methodları %75 - %90

Wexcy

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
Öncelikle Herkese Selamlar Dostlar ,
Konutu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim Bu Gün Kendimin Ve Arkadaşlarımın HWID Banını Kaldırdığım Methodu Söyleyeceğim

%75 Oranla HWID Kaldıran Method : Kolay Ve Zahmetsiz Denemekten Zarar Gelmez
Gelelim Methodumuza İlk Olarak Kullandığımız İşletim Sistemini Win10 Olarak Sanıyorum Sırasıyla Win10 Üzerinden > Win11'e Geçiyoruz > Biosumuza Update Atıyoruz > VolumeID Changer Kullanıp Serial Numberımızı Değiştiriyoruz > Son Olarak ta Mac Changer Kullanarak Mac Adresimizi Değiştiriyoruz Ve Oyunumuza Giriyoruz

2. Bir Seçenek > Win10 Üzerine Farklı Bir İşletim Sistemi Kuruyoruz Tavsiyem Linux Tabanlı İşletim Sistemleri Ubuntu Mesela > Ubuntunun Üzerine "Flash Bellekle Değil" Win10 Veya Win11 Yazıyoruz Tam Olarak Methodu Denemedim Veya Araştırmadım Biri Böylede Olabileceğini Söylemişti Sizede Söylemek İstedim Sonrasında Tabii Biosumuza Update Atıp > VolumeID Changer Kullanıp Serial Numberımızı Değiştiriğ > MonitorID Changer İle Serialimizi Değiştirip > Son Olarak ta Mac Changer Kullanarak Mac Adresimizi Değiştirdikten Sonra Oyuna Giriyoruz

%90 Oranla HWID Kaldıran Method : Biraz Zor Ve Dikkatli Olmamızlazım
İlk Başta Programın Adlarını Söyleyeceğim Fakat Malesef Ki Programları Eklemleyeceğim Bir Sıkıntı Olursa Kendimi Sorumlu Tutmak İstemiyorum İnternette Ücretsiz Olarak Paylaşılıyor Programlar
Şimdi Sırasıyla Universal BIOS Back Up Toolsumuzu İndirip "bios.rom" Adında Bios Yedeğimizi Alıyoruz > Sonra DMIEDİT İle Motherboard (Anakart) Ve UUID Seri Numaralarımızı Bir Yere Kaydediyoruz > HxD Adlı Programı Yükleyip Yedeiğini Aldığımız "bios.rom" u Editliyoruz 2 Motherboard 2 UUID Olmak Üzere 4 Tane Seri Numarası Değiştirmemiz Gerek Ve Lütfen Dikkatli Olun Seri Numaralarını Kaydettiğimiz Yerden Kopyalayıp CTR+F İle Aratıp Bulduktan Sonra Tavsiyem 2 Hanesini Editlemeniz Olacaktır Editliyoruz Ve Kapatıyoruz Fakat Dikkat Edilmesi Gereken Şey İse Eğer Sallıyorum 1. Motherboard Seri Numarası : ON321K32LAS Adlı Seri Numarasını ON321K32LKN Olarak Değiştirirseniz 2. Seri Numarayıda ON321K32LKN Aynı Şekilde Değiştiriyoruz Yoksa Sıkıntı Çıkacaktır UUİD Mizide Değiştirdikten Sonra "bios.rom" u Kaydediyoruz Ve Sonrasında > Rufus ile bir flash belleği freedos yapıp, freedos Olan Flash Belleğin İçine "FTK toolkit" Dosylarını Atıyoruz, Ve İçine Editlediğin "bios.rom" u Atıp PC'yi FLASH BELLEK Üzerinden Bootla Ve Bu Komutları Yazıyoruz; "dir" ve "flash.bat" Bu Komutları Yazdıktan Sonra Editlediğin Biosunu Varolan Biosun Üstüne Yazılıcak Ve Seriallerin Değişicek. FPT Operation Passed Yazısı Gelince Bilgisayarı Yeniden Başlatabilirsin Sonra Sırasıyla > VolumeID Changer Kullanıp Serial Numberımızı Değiştiriyoruz > Son Olarak ta Mac Changer Kullanarak Mac Adresimizi Değiştiriyoruz . (Asus Anakartlar İçin De Oluyor )

Kullandığım Programlar :
1.Method
Rufus - Tmac v6 (Macchanger) - Hard Disk Serial Number (VolumeID)

2.Method
Rufus - Tmac v6 (Macchanger) - Hard Disk Serial Number (VolumeID) - Universal Bios Backup Tool - HXD - FTK Toolkit

Sorumluluk Bana Ait Değildir Fakat Uygulamaları İndirdiğim Yerler
Rufus : https://rufus.ie/tr/
Tmac : https://technitium.com/tmac/
VolumeID : https://down10.software/download-hard-disk-serial-number-changer/
Universal Bios Backup Tool : https://www.majorgeeks.com/files/details/universal_bios_backup_toolkit.html
HxD : https://mh-nexus.de/en/hxd/
FTK Tool Kit : İnternette Ücretsiz Bir Şekilde Var Fakat Hatırlamıyorum Nereden İndirdiğimi

NOT : Uygulamaların Hepsi Ücretsizdir Ve Methodları Yaptıktan Sonra Tekrar Ban Yemiş Hesabınızla Girmeyiniz Yeni Bir Hesap Açınız !

PREVİD76

Legend Member
Konular
37
RC Point
0
ilk method sanırsam amidewin yöntemi

faho60

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
direk sitede hwid spoofer varken neden böle ugrasalımki

Xirci

youtu.be/QIiLv96zcfA
Banned Member
Konular
10
RC Point
0
Dostum Valorant Aktif Hile Kullanıcısıyım Kara Liste Var Spoofer İle Hwid Açsan Bile Disk e Atıyor Disk i Değiştirdiğini Algılıyor Ve Ona Göre İşlemi Devam Ettiriyor Hilesiz Girseniz Bile Banlanmaya Başlıyorsunuz Riot Games Nasıl Kara Listeden Çıkacağım Sorusuna " 3 - 4 Ay Oyuna Hiç Girmeyiniz Silinecektir " Diyor Tam Tarih Veremiyor Çünkü Bunun İçinde Çalışan Bir Ekip Var İnceleme Yapılıyor En Nefert Ettiğim Hile Korumasına Sahip Bir Ekip Bu Ne Kadar Nazik Görünselerde Acımasızlar
Bir Kere Free Hile Yüklediğinizde O Kodlar Valoarntın Eline Geçtiğinde Arkada Çalışan Kod Birebir Aynısı İse İşlem Devam Eder Tabiki Paralıdada Bu Geçerli Ama Daha Geç Detect Oluyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

3 4 Ay İçinde Kullanmaya Deavm Edim Diyen Arkadaşlarada Söylim Bir Kere Daha Banlanıyorsun O Süre Yine 3 4 Ay Oluyor

samicns

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
Ana kart seri numarasını değiştiremeyi başarırsak kalkıyo hwid

omerbocek

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point