dostum benim bilgisayarın ekranı kedi kendine kapanıp duruyor bunu çözümünü biliyormusuntermal macunu eskimiştir kontrol et kendin yapamıyorsan bilgisayarcıya götür
bilgisayırınız normal açıldığındamı kapanıyor yoksa herhangi bir uygulama veyahut oyuna girincemi kapanıyor ?dostum benim bilgisayarın ekranı kedi kendine kapanıp duruyor bunu çözümünü biliyormusun
zannımca işlemciden kaynaklı işlemci ısınınca pc kendiliğinden reset atıyor sigorta gibi ama sen yinede işlemci sıcaklık değerini kontrol et oyuna gir sıcaklığa bir bakkanka açılıyorda oyun oynarken dizi izlerken kapanıyor
kanka işlemci sıcaklık değerini nasıl kontrol etcemzannımca işlemciden kaynaklı işlemci ısınınca pc kendiliğinden reset atıyor sigorta gibi ama sen yinede işlemci sıcaklık değerini kontrol et oyuna gir sıcaklığa bir bak
msı afterburner indir yada aıda 64 ben bunlarla kontrol ediodumkanka işlemci sıcaklık değerini nasıl kontrol etcem
sağol eyallah cevap içinmsı afterburner indir yada aıda 64 ben bunlarla kontrol ediodum
ne demek senin sistemi merak ettim ne var sende ?sağol eyallah cevap için