Kardeş? Dost? Sevgili? Kankin? Badin? bırakın bu işleri

faxterr12

Geçmişim Geleceğime Ders Olsun
Super Member
Konular
6
RC Point
0
yanlız takılmak güzel iş ama yanlız olunca sadece oyuna bağlanıyorsun ve asosyal olup evden cıkmıyorsun 2 3 tane dost ile takılmak her zaman iyidir

wexlon

Super Member
Konular
3
RC Point
0
daha dun kardesım dedıgım ınsandan kazık yedım

zeilwen

Super Member
RC Point
0
Dostumdan yediğim kazığı hiçbir vakit kimseden yemedim herkese öyle dost demeyin dostunuzu ii seçin

EarmyYT

Confirmed Memb.
Konular
2
RC Point
0
herkesi süreyle hayatına almanı öneririm gereksiz samimiyet kurmadan devam edilmeli
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

dost iyidir ama yerinde

MacKalii

Some dev.
Super Member
Konular
6
RC Point
0
hayatımda nefret ettiğim birkaç kişi vardı. onların adreslerini yasa dışı bir işte kullanmıştım. mahkemeye çıktılar mı bilemiyorum. umarım başlarına çöker.
+ olarak trojen gönderip hurdalarının içindeki tüm pw leri söylemesi ayıp dızlamıştım. :rageanime::rageanime:

MacKalii

Some dev.
Super Member
Konular
6
RC Point
0
@koruma09 yaşın benden büyük ben daha birşeyler görmemiş birisi olarak sana tavsiye veremiyorum. kimse kimsenin acısını anlamıyor hep dinliyormuş numaraları yapıp geçilir. anlarım derler ama konuyu bilene akıllarında tutamazlar. insanlara 1 kere dosy gözüyle bakıp ben de kendimi kaybettim. 0 dan başladığımda herkesi düşman olarak gördüm. zaten her zaman en güzel çiçekler koparılmaya mahkumdur. senin benim gibi çiçekler koparıldıkça insan dediğimiz canlıdan bir beklentin kalmıyor. dönüp arkana "ben ne hatası yaptım böyle oldu" demekten uykusuz günler geçirdim. kendime yapıcak iş ve aş buldum. bu sayede hayata biraz daha umutla bakıyorum. oyunlar kafa dağıtmamı az da olsa sağlıyor.eskiden bana neden bu kadar neşelisin diyorlardı şimdi gülme yetimi kaybediyorum. bir hayat felsefesi benimsedim. herkese güler yüzlü olucaktım kimsenin arkasından vurmayan güçlü adam olucaktım. bu hayalimi gerçekleştiriyorum. ailem de dahil olmak üzere kimseye güvenmiyorum. kızlar mevzusuna gelicek olursak da aşk ve baht oyunları oynamayı bırakıp ateşle oynuyorum.