kız arkadaş mı kariyer mi

MrSwatTimTR

Super Member
Konular
21
RC Point
0
tıp okumak istiyorum notlarım iyi kız arkadaşımamı vakit ayırmalıyım yoksa kariyerimemi

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
o sana vakit ayırsın aga vaz geçme ben kız arkadaşıma vakit ayırdım en sonunda ayrıldı yani bazen böyle de olabiliyor kısacası o istesin sen onayla istemezse kariyere odaklan istemek dediğim program yapmak fln

askşdjashudha

Banned Member
Konular
6
RC Point
0
o sana vakit ayırsın aga vaz geçme ben kız arkadaşıma vakit ayırdım en sonunda ayrıldı yani bazen böyle de olabiliyor kısacası o istesin sen onayla istemezse kariyere odaklan istemek dediğim program yapmak fln
doğru söylüyo valla

MrSwatTimTR

Super Member
Konular
21
RC Point
0
anladım hocam en mantıklısı o zaten çok ilgidede kaçıyolar birazda ilgisiz kariyere odaklanmak lazım gelirse onlar gelsin ben kafamı yormayayım hiç

CL43X

Ultra Member
Konular
26
RC Point
0
anladım hocam en mantıklısı o zaten çok ilgidede kaçıyolar birazda ilgisiz kariyere odaklanmak lazım gelirse onlar gelsin ben kafamı yormayayım hiç
o konuşmak buluşmak isterse buluş mesela ben ona çok ilgi göstermiştim diyor ki her sabah +9 mesaj diyor yarısı akşam görmedikleri konuşmanın ortasında çıkıp gidiyor kısacası boşver kızları boşver üzülmeyi