MrSwatTimTR
Super Member
tıp okumak istiyorum notlarım iyi kız arkadaşımamı vakit ayırmalıyım yoksa kariyerimemi
doğru söylüyo vallao sana vakit ayırsın aga vaz geçme ben kız arkadaşıma vakit ayırdım en sonunda ayrıldı yani bazen böyle de olabiliyor kısacası o istesin sen onayla istemezse kariyere odaklan istemek dediğim program yapmak fln
anladım hocam en mantıklısı o zaten çok ilgidede kaçıyolar birazda ilgisiz kariyere odaklanmak lazım gelirse onlar gelsin ben kafamı yormayayım hiço sana vakit ayırsın aga vaz geçme ben kız arkadaşıma vakit ayırdım en sonunda ayrıldı yani bazen böyle de olabiliyor kısacası o istesin sen onayla istemezse kariyere odaklan istemek dediğim program yapmak fln
evet hocam haklısınız kariyer kalır ama kız arkadaş gelip geçiciKariyer bence kız arkadaş seni terk edebilir
bende kariyerime bakıcam hocam saolun destekleriniz içinkariyer
o konuşmak buluşmak isterse buluş mesela ben ona çok ilgi göstermiştim diyor ki her sabah +9 mesaj diyor yarısı akşam görmedikleri konuşmanın ortasında çıkıp gidiyor kısacası boşver kızları boşver üzülmeyianladım hocam en mantıklısı o zaten çok ilgidede kaçıyolar birazda ilgisiz kariyere odaklanmak lazım gelirse onlar gelsin ben kafamı yormayayım hiç