masaüstü mü laptop mu ?

berkan01

Super Member
Konular
7
RC Point
0
taşımak istiyosan laptop ama masaüstü oyun falan için daha iyi

sgsensey

Active Member
RC Point
0
Arkadaşlar sistemleri aynı olsa bile laptoplar daha pahalı oluyor. Üni için laptop almam lazım. Sizce direkt laptop mu alayım yoksa masaüstü alıp üni başlayana kadar masaüstü kullanıp satıp laptop mu alayım.
NOT: Ben latop pahalı olduğundan laptop almayı düşünüyorum ilerde pahalanır karda olurum diye. masaüstü geçmek istersem laptobu satar zarar etmeden masaüstü almış olurum.kankam uğraşma al laptop istersen 10kya

Arkadaşlar sistemleri aynı olsa bile laptoplar daha pahalı oluyor. Üni için laptop almam lazım. Sizce direkt laptop mu alayım yoksa masaüstü alıp üni başlayana kadar masaüstü kullanıp satıp laptop mu alayım.
NOT: Ben latop pahalı olduğundan laptop almayı düşünüyorum ilerde pahalanır karda olurum diye. masaüstü geçmek istersem laptobu satar zarar etmeden masaüstü almış olurum.
kral al laptop geç

bahomen1321

Active Member
Konular
1
RC Point
0
NOT: Ben latop pahalı olduğundan laptop almayı düşünüyorum ilerde pahalanır karda olurum diye. masaüstü geçmek istersem laptobu satar zarar etmeden masaüstü almış olurum.
laptop her türlü avantajlı tasınabilir hemde

aysunckr

Super Member
Konular
2
RC Point
0
valla bana kalırsa oyun icin ise masa üstü tercihim ama bu oyun değil ödev yapma film dizi izleme vs icinse diz üstü