Metin2 Hile Inject Etme Sorunu

beyemre96

Member
Konular
1
RC Point
0
Selamlar. Dün gece indirip tek client üzerinden kullanabildim. Bugün ne tek client üzerinden ne de çoklu client üzernden inject olmadı. Özellikle çoklu client için çok uğraştım yarım saat bile bekledim ama nafile. Ne yapmam gerekir?

Knull

404
Legend Member
Konular
103
RC Point
0
Konuyu nereye açtığınıza dikkat edin.

Gerekli bölüme taşınmıştır.

beyemre96

Member
Konular
1
RC Point
0
Konum doğru yere taşındığına göre sorunun çözümünü bilen arkadaşları yoruma davet ediyorum :)) Ben de diyorum niye kimse yazmıyor demek yanlış yere açmışım konuyu yav hayret a aaaaaa

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Sorununuzu daha detaylı anlatırsanız cevap vereceğiz.

beyemre96

Member
Konular
1
RC Point
0
Sorununuzu daha detaylı anlatırsanız cevap vereceğiz.
RealUI Loader' i indirdim, kurdum. Hilenin sorunsuz çalışması için bilgisayarınızda kurulu olması gereken yazılımların hepsini kurdum. Loader'i indirdim. Kullanıcı bilgilerimi girdikden sonra "Cheats" paneline girdim. Oyuna girdim. Metin2 hilesini seçtim ve ''Start'' bastım. Hile aktif olmadı.

*Tekli - Çoklu client olmak üzere iki seçeneği de denedim fakat ikisi de inject olmuyor.

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
RealUI Loader' i indirdim, kurdum. Hilenin sorunsuz çalışması için bilgisayarınızda kurulu olması gereken yazılımların hepsini kurdum. Loader'i indirdim. Kullanıcı bilgilerimi girdikden sonra "Cheats" paneline girdim. Oyuna girdim. Metin2 hilesini seçtim ve ''Start'' bastım. Hile aktif olmadı.

*Tekli - Çoklu client olmak üzere iki seçeneği de denedim fakat ikisi de inject olmuyor.
Böyle yaptığını ben de tahmin edebiliyorum. Aldığınız hata vb. şeyler var mı?

veysel05

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Ben aynı benzer sorunla karşılaşdım dc iletişime geçtim orda admin le konuşdum haleti