Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. Dün gece indirip tek client üzerinden kullanabildim. Bugün ne tek client üzerinden ne de çoklu client üzernden inject olmadı. Özellikle çoklu client için çok uğraştım yarım saat bile bekledim ama nafile. Ne yapmam gerekir?
Konum doğru yere taşındığına göre sorunun çözümünü bilen arkadaşları yoruma davet ediyorum ) Ben de diyorum niye kimse yazmıyor demek yanlış yere açmışım konuyu yav hayret a aaaaaa
RealUI Loader' i indirdim, kurdum. Hilenin sorunsuz çalışması için bilgisayarınızda kurulu olması gereken yazılımların hepsini kurdum. Loader'i indirdim. Kullanıcı bilgilerimi girdikden sonra "Cheats" paneline girdim. Oyuna girdim. Metin2 hilesini seçtim ve ''Start'' bastım. Hile aktif olmadı.
*Tekli - Çoklu client olmak üzere iki seçeneği de denedim fakat ikisi de inject olmuyor.
RealUI Loader' i indirdim, kurdum. Hilenin sorunsuz çalışması için bilgisayarınızda kurulu olması gereken yazılımların hepsini kurdum. Loader'i indirdim. Kullanıcı bilgilerimi girdikden sonra "Cheats" paneline girdim. Oyuna girdim. Metin2 hilesini seçtim ve ''Start'' bastım. Hile aktif olmadı.
*Tekli - Çoklu client olmak üzere iki seçeneği de denedim fakat ikisi de inject olmuyor.