Minecraft Ekran Kartını Güncelle Hatası [HELP]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0
Selamlar, sorun;
2.png

tüm sürücüler güncel, bu hatayı almadan önce de günceldi. Sayısız defa, Revo ile silip yükledim, JDK sürümlerini sayısız defa, sil & kur yaptım. Maalesef, hiç bir türlü çözüme ulaşamadım.​

Çözüm
bende bu sorunu yaşadım yapman gerekn şeyler şoyle:
windowsa gelip çalıştır yaz ordanda %appdata% yaz ondan sonra .minecraftı sil dünyan filan varsa onları yedekleyip sonra sil sonrasında tlauncherıda denetim masasından sil ve jarfix indir tlauncherda bu sorunlar cok oldugu için Sklauncher indir Salwyrr da indirebilirsin 2 side güzel launcherlar iyi oyunlar bi sorun yaşarsan cevabını bekliyorum

Teodora

ワイフ
Legend Member
10 Rozet Seviye 10 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Mentor Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
202
RC Point
0

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0

Teodora

ワイフ
Legend Member
Konular
202
RC Point
0

yanakiverxl

rosescontact
Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
orjinal Minecraft Launcher ile denendiğinde bu sorun çözülecektir veya %appdata% kısmından .minecraft ve .tlauncher dosyalarını silin (yedek almayı unutmayın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...