Nasıl Kilo Veririm

LoweLL

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
spora başla geçen senelerde 120-130 kilo arası gidip gelmekteydim sonra annemin arkadaşı sayesinde spor salonu ile tanıştım kalori açığı yarattım bol su ve kardiyo yaptım ağırlık antremanlarıda bir o kadar zevkli şu an ki güncel kilom 83 neredeyse 50 kilo verdim ( bazı zamanlar kilo aldığımda oldu onları alıp vermem dahilinde) 1 sene gibi bir sürede vücut hatlarım belli olmaya başladı şuandda ise yağ yakımı sürecindeyim

mrcfdn

Confirmed Memb.
RC Point
0
Hiç birşey yemeden mesela kolay vereliyor

LoweLL

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
su orucu tam olarak nasıl oluyor
KESİNLİKLE YAPMA!!! tamamen zararlı bir diyet hayatta böyle bir şey yapma ileride deri sarkması vs gerçekleşebilir (%80 gibi bir oranla) eğer spor salonuna gitmek istemiyorsan kendine udfak bir diyet listesi + bcaa pro ripped al içerisinde l carnetin olduğu için yağ yakımı sürecici hızlandıra bilir bol bol kahve günde 3.5 litre su içmeye çalış

yahyayigit

Super Member
Konular
10
RC Point
0
spora başla geçen senelerde 120-130 kilo arası gidip gelmekteydim sonra annemin arkadaşı sayesinde spor salonu ile tanıştım kalori açığı yarattım bol su ve kardiyo yaptım ağırlık antremanlarıda bir o kadar zevkli şu an ki güncel kilom 83 neredeyse 50 kilo verdim ( bazı zamanlar kilo aldığımda oldu onları alıp vermem dahilinde) 1 sene gibi bir sürede vücut hatlarım belli olmaya başladı şuandda ise yağ yakımı sürecindeyim
yağ yakım kullanam derim spora bıraktıktan sonra o yağlar geri gelir ve heryerin sarkar yanlışım varsa sorry
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

Hiç birşey yemeden mesela kolay vereliyor
öyle yaparsan bişey yemeğe başladığında direk alırsın