yahyayigit
Super Member
Nasıl Kilo Veririm
spor kilo vermek değil knk çok farklı şeyler benceknk spor yap
su orucu tam olarak nasıl oluyorkalori açığı yaparak veya su orucu
KESİNLİKLE YAPMA!!! tamamen zararlı bir diyet hayatta böyle bir şey yapma ileride deri sarkması vs gerçekleşebilir (%80 gibi bir oranla) eğer spor salonuna gitmek istemiyorsan kendine udfak bir diyet listesi + bcaa pro ripped al içerisinde l carnetin olduğu için yağ yakımı sürecici hızlandıra bilir bol bol kahve günde 3.5 litre su içmeye çalışsu orucu tam olarak nasıl oluyor
yağ yakım kullanam derim spora bıraktıktan sonra o yağlar geri gelir ve heryerin sarkar yanlışım varsa sorryspora başla geçen senelerde 120-130 kilo arası gidip gelmekteydim sonra annemin arkadaşı sayesinde spor salonu ile tanıştım kalori açığı yarattım bol su ve kardiyo yaptım ağırlık antremanlarıda bir o kadar zevkli şu an ki güncel kilom 83 neredeyse 50 kilo verdim ( bazı zamanlar kilo aldığımda oldu onları alıp vermem dahilinde) 1 sene gibi bir sürede vücut hatlarım belli olmaya başladı şuandda ise yağ yakımı sürecindeyim
öyle yaparsan bişey yemeğe başladığında direk alırsınHiç birşey yemeden mesela kolay vereliyor