okuldan atılmak hayat karartırmı

novaover

Confirmed Memb.
Topics
9
Reaction score
8
RC Point
0
okuldan atıldım simdi benim bir mesleğim olmayacak veya tutunacak bir dalım kalmadı mı

Baskan1

Banned Member
Topics
1
Reaction score
10
RC Point
0
Hayır knk öyle düşünme yaşın daha genç sonuçta merakın olan bir meslek varsa erkenden onu öğrenmeye başla çalış inanki okuyup işsiz olmaktansa erkenden çalışıp ileride bir meslek sahibi olmak daha yararlı

novaover

Confirmed Memb.
Topics
9
Reaction score
8
RC Point
0
Hayır knk öyle düşünme yaşın daha genç sonuçta merakın olan bir meslek varsa erkenden onu öğrenmeye başla çalış inanki okuyup işsiz olmaktansa erkenden çalışıp ileride bir meslek sahibi olmak daha yararlı
bende ticaret düsünüyorum hocam yaş 17 bu yasımda ilk ticaretimi yaptım 15bin kazandım allaha sükür

Space İs god

Legend Member
Topics
27
Solutions
7
Reaction score
462
RC Point
0
Meslek lisesi diploması olsa yine iyiydi en azından olduğun bölüm hakkında iş bulmanda kolay olabilirdi.

novaover

Confirmed Memb.
Topics
9
Reaction score
8
RC Point
0
Meslek lisesi diploması olsa yine iyiydi en azından olduğun bölüm hakkında iş bulmanda kolay olabilirdi.
daha önümde 1 sene var özel okul oldugu icin gelin kaydı alın dendi disiplinlik durum yok

Baskan1

Banned Member
Topics
1
Reaction score
10
RC Point
0
bende ticaret düsünüyorum hocam yaş 17 bu yasımda ilk ticaretimi yaptım 15bin kazandım allaha sükür
Allah daha çok kazanmayı nasip etsin kardeşim inanki bu yaşta ticarete başlamak daha yararlı senin için yardıma ihtiyacın olan konularda danış insanlara inşallah güzel yerelere gelirsin

novaover

Confirmed Memb.
Topics
9
Reaction score
8
RC Point
0
Allah daha çok kazanmayı nasip etsin kardeşim inanki bu yaşta ticarete başlamak daha yararlı senin için yardıma ihtiyacın olan konularda danış insanlara inşallah güzel yerelere gelirsin
eyvallah abim baştacısın

samira1

Super Member
Topics
20
Reaction score
17
RC Point
0
Çok etki eder bide karşılıklı ilişkide okumuş okumamıs problimi cıkar .