bende ticaret düsünüyorum hocam yaş 17 bu yasımda ilk ticaretimi yaptım 15bin kazandım allaha sükürHayır knk öyle düşünme yaşın daha genç sonuçta merakın olan bir meslek varsa erkenden onu öğrenmeye başla çalış inanki okuyup işsiz olmaktansa erkenden çalışıp ileride bir meslek sahibi olmak daha yararlı
daha önümde 1 sene var özel okul oldugu icin gelin kaydı alın dendi disiplinlik durum yokMeslek lisesi diploması olsa yine iyiydi en azından olduğun bölüm hakkında iş bulmanda kolay olabilirdi.
Allah daha çok kazanmayı nasip etsin kardeşim inanki bu yaşta ticarete başlamak daha yararlı senin için yardıma ihtiyacın olan konularda danış insanlara inşallah güzel yerelere gelirsinbende ticaret düsünüyorum hocam yaş 17 bu yasımda ilk ticaretimi yaptım 15bin kazandım allaha sükür
eyvallah abim baştacısınAllah daha çok kazanmayı nasip etsin kardeşim inanki bu yaşta ticarete başlamak daha yararlı senin için yardıma ihtiyacın olan konularda danış insanlara inşallah güzel yerelere gelirsin
sağol kardeşim sendeeyvallah abim baştacısın
doğru dedin ama kendimi o seviyeye düsürmem benÇok etki eder bide karşılıklı ilişkide okumuş okumamıs problimi cıkar .