Pubg Hilesi Geliştirilse Çok İyi Olur

emmi27

Yokuşu Çıkmak Zor Ama Manzara Yüksekten Seyredilir
Ultra Member
Topics
69
Reaction score
26
RC Point
0
Forumdaki pubg mobile hilesi hala güncelleniyor yeterli önem verilmiyor sanırım bu oyun hilesine sadece esp var o yeterli aimbot olmamalı zaten hem hile sıkıntıya girer hem de hileci olduğu aşırı belli olur o yüzden saff oynayanlar için çok işe yarar hile geliştirilirse mükemmel olur esp eşyalar için esp ve tüm wallhack esp vb şekilde ve güncel şekilde ban atmayan hatta bunun için hilenin kullanım şartı da artırılması gerekir bence herkes kullanmamalı yoksa çok klasik olur geliştirilip daha üst düzey kullanıcılara verilebilir forum da kazanır

ashaka12345

Super Member
Topics
7
Reaction score
13
RC Point
0
Forumdaki pubg mobile hilesi hala güncelleniyor yeterli önem verilmiyor sanırım bu oyun hilesine sadece esp var o yeterli aimbot olmamalı zaten hem hile sıkıntıya girer hem de hileci olduğu aşırı belli olur o yüzden saff oynayanlar için çok işe yarar hile geliştirilirse mükemmel olur esp eşyalar için esp ve tüm wallhack esp vb şekilde ve güncel şekilde ban atmayan hatta bunun için hilenin kullanım şartı da artırılması gerekir bence herkes kullanmamalı yoksa çok klasik olur geliştirilip daha üst düzey kullanıcılara verilebilir forum da kazanır
çok katılıyorum dediğine bro pubg mobile gibi bir oyunu bence bypass ozellıklı olursa ban sorunu ortadan kalkar çunku artık pubg denetımı guclendırdı sıstem dırek ban atıyor

elphesiaa

Member
Reaction score
0
RC Point
0
çok katılıyorum dediğine bro pubg mobile gibi bir oyunu bence bypass ozellıklı olursa ban sorunu ortadan kalkar çunku artık pubg denetımı guclendırdı sıstem dırek ban atıyor

REDOBen

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
2
RC Point
0
burası güvendiğim ve umut ettiğim tek yer,hala oyuncu sayısı çok fazla oyunda özellikle birde bypass olsa tekli maçlara girse emülatörden oynayanlar mobillerle eşleşip çok daha safe oynarlar,umarım bir baba yiğit el atar bu duruma

Vortex_TR

Premium Member
Topics
42
Solutions
2
Reaction score
31
RC Point
0
şuhanki her hile böyle Pubg hızlı tespit ediyor hileleri bypass lazım

REDOBen

Confirmed Memb.
Topics
2
Reaction score
2
RC Point
0
bypassız olursa dırek ban atıyor umarım bu hıle bypasslı olur
geleceğine inanıyormusun dostum ? hadi diyelim gelsin,sadece adamların yerini göstersin,itemleri göstermesine gerek yok,hilenin bypasslı olması gerek,kullanıcı rankının yüksek olması gerek ki ulaşımıda hilenin güvenliği de güçlü olsun.Bunlara uğraşacaklarını pek zannetmiyorum. Umarım yanlış çıkarım ve bir babayiğit çıkar ve yapar bunu.

ashaka12345

Super Member
Topics
7
Reaction score
13
RC Point
0
geleceğine inanıyormusun dostum ? hadi diyelim gelsin,sadece adamların yerini göstersin,itemleri göstermesine gerek yok,hilenin bypasslı olması gerek,kullanıcı rankının yüksek olması gerek ki ulaşımıda hilenin güvenliği de güçlü olsun.Bunlara uğraşacaklarını pek zannetmiyorum. Umarım yanlış çıkarım ve bir babayiğit çıkar ve yapar bu
valla kanka umarım olur cunku agız tadıyla oynuyamadık hadi onu geçtim direk ban atıyor