pubg hilesi sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
1737831545758.pngDÜZGÜN ÜSLUPLA YAZDIM DA NE DEĞIŞTI YINE AYNI NE CEVAP VAR NE DE ÇABA

Çözüm
Merhaba Chermiee,

Belirtmek isterim ki, Caps Lock açık bir şekilde konu açmak yasaktır. Neden önce kuralları okumuyorsunuz? Zaten bundan önce aynı sebepten dolayı konunuz kaldırılmış. Hal böyleyken zorlayıp üste çıkmaya çalışmanız gülünç bir durum. Diğer konularınızı inceledim, yaşadığınız sorunu anlatıp yardım istemek yerine. Saldırgan bir tavırla konuşursanız, tabii ki yardım alamazsınız ve içeriğiniz silinir.

Bunları bir kenara bırakalım, aldığınız soruna bakacak olursak. Donanım banı yemişsiniz ve bu nedenle açtığınız tüm hesaplar yasaklanıyor. Bunu kaldırmak için Spoofer kullanmanız gerekli. RC Spoofer bakım aşamasında olduğu için beklemeniz gerekmektedir. "Beklemem" diyorsanız, kendiniz bir yerden temin etmeniz gerekiyor.

İyi...

Chermiee

Super Member
Konular
17
RC Point
0
Bu forum senin ayağına kurulu değil, RealityCheats ücretli/ücretsiz hile paylaşım forum sitesi. Ücretsiz bi hilede bypass olsa olmasa dahi ban yersin, aptal saptal konuşup boş yere kimseyi rahatsızda etme.
kardeşim hileyi açmıyorum hani realui pcde yüklü bile değil ona rağmen ban yiyorum aptal saptal felan hayırdır sen ?

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Merhaba Chermiee,

Belirtmek isterim ki, Caps Lock açık bir şekilde konu açmak yasaktır. Neden önce kuralları okumuyorsunuz? Zaten bundan önce aynı sebepten dolayı konunuz kaldırılmış. Hal böyleyken zorlayıp üste çıkmaya çalışmanız gülünç bir durum. Diğer konularınızı inceledim, yaşadığınız sorunu anlatıp yardım istemek yerine. Saldırgan bir tavırla konuşursanız, tabii ki yardım alamazsınız ve içeriğiniz silinir.

Bunları bir kenara bırakalım, aldığınız soruna bakacak olursak. Donanım banı yemişsiniz ve bu nedenle açtığınız tüm hesaplar yasaklanıyor. Bunu kaldırmak için Spoofer kullanmanız gerekli. RC Spoofer bakım aşamasında olduğu için beklemeniz gerekmektedir. "Beklemem" diyorsanız, kendiniz bir yerden temin etmeniz gerekiyor.

İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...