A ashaka12345 Super Member Katılım 19 Ocak 2025 Konular 7 Mesajlar 175 Tepkime puanı 13 RC Point 0 5 Nis 2025 #1 degerlı realıty cheast admınlerı aylardır pubg mobıle saglıklı guncellemeyı beklıyoruz lutfen guncelleme ne zaman gelıcek bır bılgı verırmısınız?
degerlı realıty cheast admınlerı aylardır pubg mobıle saglıklı guncellemeyı beklıyoruz lutfen guncelleme ne zaman gelıcek bır bılgı verırmısınız?
Aybars2 Confirmed Memb. Katılım 8 Mar 2025 Konular 6 Mesajlar 49 Tepkime puanı 3 RC Point 0 5 Nis 2025 #2 kanka bypass falan baya zaman alır diye tahmin ediyorum bide diğer hileler ilede çalışıyolar Oyla 0 Downvote
D Diablo41 Super Member Katılım 19 Eyl 2022 Konular 11 Mesajlar 167 Tepkime puanı 12 RC Point 0 5 Nis 2025 #3 ashaka12345' Alıntı: degerlı realıty cheast admınlerı aylardır pubg mobıle saglıklı guncellemeyı beklıyoruz lutfen guncelleme ne zaman gelıcek bır bılgı verırmısınız? Genişletmek için tıkla ... vallaha ya bayadır bekliyorum sabırsızlıkla bekliyorum ama bir turlu gelmedi Oyla 0 Downvote
ashaka12345' Alıntı: degerlı realıty cheast admınlerı aylardır pubg mobıle saglıklı guncellemeyı beklıyoruz lutfen guncelleme ne zaman gelıcek bır bılgı verırmısınız? Genişletmek için tıkla ... vallaha ya bayadır bekliyorum sabırsızlıkla bekliyorum ama bir turlu gelmedi