RC SİZCE ÜCRETLİ OLMALIMI

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Herkese merhaba arkadaşlar sizce rc ücretli olmalımı aylık abonelik sistemi gibi
reklam izlemektense para vermeyi tercih ederim ayrıca site adminleri içinde gelir kaynağı olur Güncellemeler vs daha hızlı gelir

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Konuyu açma sebebim tamamen site adminlerini düşünmem ve rc ekibine olan saygımdandır teşekkürler

themirsen

trece.
Moderator
Konular
7
RC Point
0
reklamlar da aynı şekilde gelir kaynağı, buradaki ana hedef; gelirli gelirsiz herkesin eşit şartlar altında sadece forumda vakit geçirerek aynı hilelere ulaşabilmesi

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
reklamlar da aynı şekilde gelir kaynağı, buradaki ana hedef; gelirli gelirsiz herkesin eşit şartlar altında sadece forumda vakit geçirerek aynı hilelere ulaşabilmesi
Haklısın fakat ben rc moderatörlerinin daha fazla kazanç sağlamaları için bunu yapmalarını gerektiğini düşünüyorum hileler free oldukları sürece ban riski hem artıyor hemde herkes kullanmış oluyor ayrıca moderatörlerin emeklerinin karşılıklarını almaları için en azından üyelik olmasa bile bağış vb gibi şeyler için siteye bi hesap ödeme yöntemi artık nasıl oluyorsa yapmaları gerektiğini düşünüyorum

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
reklamlardan gelir sağlanıyor zaten bence free devam etmeli

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
rcde sanki çok hile varda bide abonelik sistemi istiyorsun :D sırf yorum kasmak için açılmış konu
Kardeşim yanlış anlamada şu an valo cs gibi hileler günlük 7 8 dolardan satılıyor ve şu an sitede güncel çalışıyor neden olmasınki
Ayrıca yorum kasmak istesem saçma sapan bi konu açar yapardım

CGNUSL

Super Member
Konular
4
RC Point
0
zaten reklamlardan iyi gelir sağlıyolar ama belli başlı oyunlar için paralı hile yapabilirler

CanYorulmaz

Confirmed Memb.
RC Point
0
Kuşlanılan yada yapılacak hilelere göre ücretli olabilir çünkü okadar emek ve uğraş var

MaxGod

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Aylık abonelik olursa eğer müşteriler sürekli hile ister ve detect olmuş hilelerin de sürekli UD olmasını ister, yönetim ekibi bu kadar talebi karşılayabilir mi bilmiyorum, eğer abonelik sistemine geçilecekse yönetim bu tip konuları da düşünmeli bence

kaganfatih46

Ultra Member
Konular
20
RC Point
0
Aylık abonelik olursa eğer müşteriler sürekli hile ister ve detect olmuş hilelerin de sürekli UD olmasını ister, yönetim ekibi bu kadar talebi karşılayabilir mi bilmiyorum, eğer abonelik sistemine geçilecekse yönetim bu tip konuları da düşünmeli bence
İşte zaten amaçta o ya biz rc ailesine saygı duyuyorz fakar güncellemeler eskisi gibi geç olsunda istemiyoruz bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum adminlerden ricam beni yanlış anlamasınlar tek derdim hem siz kazanın hem biz