RC SİZCE ÜCRETLİ OLMALIMI

HackedByUser

Super Member
Topics
22
Reaction score
37
RC Point
0
Herkese merhaba arkadaşlar sizce rc ücretli olmalımı aylık abonelik sistemi gibi
reklam izlemektense para vermeyi tercih ederim ayrıca site adminleri içinde gelir kaynağı olur Güncellemeler vs daha hızlı gelir
Son güncellemede valo büyük bir gelişme olmuş ben getireceklerini sanmıyordum çünkü riotun şuan gerçekten anti cheat yazılımları çok iyi ve çok iddialılar emeği geçenleri desteklemek için ücret ödenebilir ki destekleyip daha güzel içerik yapsınlar

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
rcde sanki çok hile varda bide abonelik sistemi istiyorsun :D sırf yorum kasmak için açılmış konu
RC güncellendi ve ayrıca bugün Valo geldi, boş konuşuyorsun. Madem rahatsızsın, burayı kullanmazsın olur biter

CanYorulmaz

Confirmed Memb.
Reaction score
1
RC Point
0
Aylık abonelik olursa eğer müşteriler sürekli hile ister ve detect olmuş hilelerin de sürekli UD olmasını ister, yönetim ekibi bu kadar talebi karşılayabilir mi bilmiyorum, eğer abonelik sistemine geçilecekse yönetim bu tip konuları da düşünmeli bence
Yoğun talep üzerine bencede güncellenebilir yada aylık abonelikde olabilir

karmajen

Super Member
Topics
6
Reaction score
15
RC Point
0
Ne diyon be kardeşim sen adam abonelik sistemi istiyor bremın parayla zaten çogu iyi hileye alabiliyor insan burayı kullananlar zaten bedava olduğu için yarın abonelik sistemine geçsin parmak sayısını geçmez nokta

Osiris

Ultra Member
Topics
1
Reaction score
5
RC Point
0
uygun bir fiyatla ücretli olması mantıklı olurdu

Jihangir

⠀ོ ᨓ Saphira ⠀ོ ᨓ
Premium Member
Topics
17
Solutions
2
Reaction score
50
Website
www.youtube.com
RC Point
0
Ne diyon be kardeşim sen adam abonelik sistemi istiyor bremın parayla zaten çogu iyi hileye alabiliyor insan burayı kullananlar zaten bedava olduğu için yarın abonelik sistemine geçsin parmak sayısını geçmez nokta
Böylesi gayet güzel, aktiflik düşer dediğiniz gibi

KRI

Ultra Member
Topics
19
Reaction score
36
RC Point
0
Herkese merhaba arkadaşlar sizce rc ücretli olmalımı aylık abonelik sistemi gibi
reklam izlemektense para vermeyi tercih ederim ayrıca site adminleri içinde gelir kaynağı olur Güncellemeler vs daha hızlı gelir
knk her ikiside olmalı bence mesela para verip reklamları atlama gibi ama burada durumu olmayan insanlarda var onun için reklam sistemi kalmalı

RebelsXs

Active Member
Reaction score
0
RC Point
0
Bence onun yerine bir bağış linki olabilir isteyen kişiler bağış yapabilir böylece sitenin konsepti bozulmamış olur.