Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

RealityCheats yüzünden banlandım

metehanakdmr

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
RealityCheats yüzünden valoranttan banlandım cihaz banı yedim hile kullanmama rağmen sadece programını indirdim valo sınırsız ban attı şimdide ip ban attılar hiçbir şekilde giremiyorum bide reultycheatin hiçbir spooferi çalışmıyor iyi günler

Tao

Hacı Yatmaz
Banned Member
Konular
114
Web sitesi
realitycheats.com
RC Point
0
Bu kolaylık sana veriliyor arkadaşım , RC ye suç atamazsın ki , kullanıp kullanmamak ve sorumluluk tamamiyle sana aittir.Ayrıca şunu belirteyim hileyi nasıl kullanacağını ve nasıl kullanman gerektiğini bilirsen ban yemezsin.

Noober

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
6
RC Point
0
Ban yemenizin sorumluluğu bize ait değildir, bu tarz sorunlar için hazırlıklı olup/olmamak sizin elinizde olan bir şey maalesef... İnsanlara kendi sorumluluğunuz yüzünden bizi kötüleyecekseniz yanlış yerdesiniz, kimseyi bu şekilde kullanmaya/kullanmamaya teşvik edemezsiniz.

Spooferımızın Valorantta çalışmadığı ve sadece Easy Anti Cheat/ BattlEye korumalı oyunlarda çalıştığı konuda belirtilmiş lütfen bize suç atarken konuları da okumayı unutmayın.

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
bilader kullanmayın bence boş yere ban yiyorsun ve üstüne sorumluluk bende oluyor hile açmama rağmen saçmalık
Bunun nesi saçma olduğunu bize doğru şekilde açıklar mısınız? biz ücretsiz bir hile forumuyuz bir hile açarken diğer hesaplarınız banlanmaması için dikkat etmelisiniz, eğer valorant hilesi için RealUI Loader bulundurmuyorsanız RealUI Loader açıkken kesinlikle vanguard'ın arka planda çalıştırmanızı zaten önermiyoruz. Söylediğimiz gibi tüm sorumluluk size ait oluyor, bu yüzden hwid yediğiniz için bizi kötüleyemezsiniz.

doukanaktas1

Super Member
Konular
6
RC Point
0
knk abartmadan kullanın amimlocku kökleyip burda ban yedim diye ağlamayın yan hesabınızda deneseydiniz az mantıklı olun

themachine14

Confirmed Memb.
Konular
4
RC Point
0
Hiç bir hile %100 ban yememe garantisi vermemektedir, kimse bunu zorla indirtmedi sana. RealityCheats'a hiç bir şekilde suç atamazsın.