Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

RealityCheats yüzünden banlandım

metehanakdmr

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
RealityCheats yüzünden valoranttan banlandım cihaz banı yedim hile kullanmama rağmen sadece programını indirdim valo sınırsız ban attı şimdide ip ban attılar hiçbir şekilde giremiyorum bide reultycheatin hiçbir spooferi çalışmıyor iyi günler

nick_rc

İlk renk Kara! 🖤
Legend Member
Konular
98
RC Point
0
Bunun nesi saçma olduğunu bize doğru şekilde açıklar mısınız? biz ücretsiz bir hile forumuyuz bir hile açarken diğer hesaplarınız banlanmaması için dikkat etmelisiniz, eğer valorant hilesi için RealUI Loader bulundurmuyorsanız RealUI Loader açıkken kesinlikle vanguard'ın arka planda çalıştırmanızı zaten önermiyoruz. Söylediğimiz gibi tüm sorumluluk size ait oluyor, bu yüzden hwid yediğiniz için bizi kötüleyemezsiniz.
Usta bu büyük ihtimalle " hile açmamama rağmen ban yemem saçmalık" demiş.Kesin önceden başka bir sitenin hilesinu kullanmış bu da tespit edilmiş suçu RC'ya atıyor.

• Beğen
Tepkiler: Tao

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
Usta bu büyük ihtimalle " hile açmamama rağmen ban yemem saçmalık" demiş.Kesin önceden başka bir sitenin hilesinu kullanmış bu da tespit edilmiş suçu RC'ya atıyor.
Muhtemelen öyle. Bunun için bir şey diyemem şu anlık.

Noober

Ultra Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Yardımsever Hızlı Yardım Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
6
RC Point
0
Çok düşük bir ihtimal de olsa loaderla alakalı bir sorun olmuş olabilir fakat bu bize suç atması için geçerli bir sebep değil, delay banı yüzünden veya sizin dediğiniz gibi başka bir forumun hilesi yüzünden de yemiş olabilir...

yAvuz1903

Active Member
RC Point
0
Tüm Sorumluluklar sana aitdir kardeşim benim sen duzgun kullanmadıysan veya cok belli etiysen ban yemiş olabilirisn.

Klapsis

Confirmed Memb.
RC Point
0
o senin sorunun kardeşim eylenmek için indiriyoruz yeni hesab kurup oynayacak kadar akıllı deilmisin

at0m

Super Member
RC Point
0
Dostum valorantta free hile açman hata zaten o yüzden hiçbiryere suç atma :)

ARGO

Super Member
Konular
7
RC Point
0
kullanıcı sözleşmesini okumadıgın bellı rcye sorumluluk yüklemek cok mantıksız