Reklamları görebilmek için çerez izni vermelisiniz.

RealityCheats yüzünden banlandım

metehanakdmr

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
2
RC Point
0
RealityCheats yüzünden valoranttan banlandım cihaz banı yedim hile kullanmama rağmen sadece programını indirdim valo sınırsız ban attı şimdide ip ban attılar hiçbir şekilde giremiyorum bide reultycheatin hiçbir spooferi çalışmıyor iyi günler

ReadyDie

Legend Member
Günlük Ziyaretçi İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj
Topics
24
Solutions
3
Reaction score
401
RC Point
0
sieteye laf söyleyeceğine hile kullanmasaydın.

ChypeRR

Confirmed Memb.
Topics
1
Reaction score
4
RC Point
0
kardesim belli edersen banlanırsın bunun kuralı budur başkası yuzunden banlanma ihtimalin 1

gokturk1912

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Topics
3
Reaction score
2
RC Point
0
hile kulanırken admalr sana hiç bir şekilde ban atılmıyor demediki hemde kulanmayı bilmiyorsna kulanma siteyi kötüşlemeye hakkın yok

Shesha

bang!
Legend Member
10 Rozet Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I Sharer II İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Topics
57
Solutions
3
Reaction score
582
RC Point
0
Dingil Sen Super Member Olmadan Valoya Erişemessin Ztn Loader Attack Yapmamış Neyin Kafası Bu .

xShinexy

Confirmed Memb.
Reaction score
2
RC Point
0
yukardaki arkadaşın biride söylemiş ama ginede söylemek istedim harbiden hile kullanmak kendi tercihin ve aklını kullanman lazım valorantın securitysi yüksek yan hesaptada olsa açmam yani ama lol wolftü gibi oyunlarda açarım kafana silah zoruyla dayamadılar hileyi kullan diye

heoldas

Super Member
Topics
3
Reaction score
4
RC Point
0
hileyi inidiriken bütün sorumluluğu üstleniyorsun kimse sana %100 bansız demedi kullanmayı bilmiyorsun niye indiriyorsun

UcanKayısı

Confirmed Memb.
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Topics
1
Reaction score
3
RC Point
0
kanka hile sitesinde her zaman böyle bu kurall vardır hileyi kullanırken sorumluluk size aitir bu kurall her zaman geçerlidir.