reklam onayı yapılmıyor

arifcskn1

Confirmed Memb.
Konular
8
RC Point
0
reklam onayında herşeyi yapıyorum son aşamaya geliyor reklama tıklıyorum 35 saniye bekliyorum süre tamamlanıyor fakat 1 dk sonra zaman aşımı diyerek rekalm onayını yapmıyor 2 kere bilgisayarımıda 0 ladım bilgisayarda wolftü ve realitycheats dısında uygulama dahi yok reality cheat i çalıstırdıktan sonrea reality cheats sayfasına dahi giremiyorum

snoxy2

Ultra Member
Konular
2
RC Point
0
Merhaba öncellikle reklam engelleyicin kapalımı tarayıcında eklenti olarak varsada kapat olmazsa farklı tarayıcı dene mesala örnek:(Microsoft Edge,Brave,Opera) Bu tarayıcıları dene ve bunlarda reklam engelleyicilerini kapattıp dene tarayıcı değiştirirsen olur İyi Günler.

Tuncc

Ultra Member
Haftanın Üyesi Tartışma Başlatıcı Ayın Üyesi Konuşkan 10 Rozet Top Commenter Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım Sharer I İçerik Kaşifi İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
37
RC Point
0
reklam onayında herşeyi yapıyorum son aşamaya geliyor reklama tıklıyorum 35 saniye bekliyorum süre tamamlanıyor fakat 1 dk sonra zaman aşımı diyerek rekalm onayını yapmıyor 2 kere bilgisayarımıda 0 ladım bilgisayarda wolftü ve realitycheats dısında uygulama dahi yok reality cheat i çalıstırdıktan sonrea reality cheats sayfasına dahi giremiyorum
Düzeldi mi denedinizmi

alireisss

Active Member
RC Point
0
ya bende bilmiyomda tam olarak reklam onayı çıkmıyor ben direk açabiliyom