Çalışıyor Roblox External Hile Güncel (20.08.2026

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0

oxnic

Confirmed Memb.
Top Commenter Tartışma Başlatıcı 10 Rozet Sharer I İçerik Kaşifi Günlük Ziyaretçi İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
roblox su versiyonu kullanın link asagıda acık kaynak kodlu roblox benım değildir vt koymadım RobloxPlayerBeta acarak version 9aff olanı acmıs olursunuz
version-9affbe66b2624d20

dw : https://workupload.com/file/c86ABnnuVhu

Osderda

>.....
Admin
Yardımsever Mentor Usta Mentor
Konular
53
Web sitesi
osderdadev.com
Discord
Osderda
RC Point
0
File Approved
Approved
  • Dosya onaylandı.
  • SHA256: 784d31775d6bfb8f271306ece99223fc07447fad870d826f290d9ea4bdaa2889 - hotline.exe

Paylaşım için teşekkürler!
dosya boyutu şüpheli ortalama 4 olması gerekirdi
ancak main zincirinde ve thread oluşumlarda, dinamik/statik importlarda her hangi bir tehdilte karşılaşmadım.

oxnic

Confirmed Memb.
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
File Approved
Approved
  • Dosya onaylandı.
  • SHA256: 784d31775d6bfb8f271306ece99223fc07447fad870d826f290d9ea4bdaa2889 - hotline.exe

Paylaşım için teşekkürler!
dosya boyutu şüpheli ortalama 4 olması gerekirdi
ancak main zincirinde ve thread oluşumlarda, dinamik/statik importlarda her hangi bir tehdilte karşılaşmadım.
bastım sifreleme dolayıdır antivm vs eklenmemıstır sifrlemeyi ai ile de sourcesı cıkarabılcek türdendir ondan rastlanmamıştır

oxnic

Confirmed Memb.
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0

skypenq

Member
İlk Mesaj Doğrulanmış Üye Günlük Ziyaretçi
RC Point
0
arkadaşlar robloxda kendi hilenizi yapıcaksanız offsets yoksa burdan alavbılrsınız yada aı ıle yapıyorsanız https://offsets.imtheo.lol/ burdan alın

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
113
RC Point
0
Kesinlikle alt hesaplarınızda kullanın.External güncel değil, bu yüzden version-9affbe66b2624d20 sürümünün kullanılmasını belirtmiş. Roblox'un güncel versiyonunda kullanmazsanız ban yeme olasılığınız çok yüksek, bu sebeple mutlaka yan/alt hesaplarınızda deneyin.
Ban yersiniz dememin sebebi downgrade (sürüm düşürme) yapmanızdan kaynaklanıyor; yani hile Roblox'un en güncel versiyonunda çalışmıyor. Şu anda Roblox'un güncel versiyonu version-ce0bcd0fbd484804 budur. İyi forumlar.

oxnic

Confirmed Memb.
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
Kesinlikle alt hesaplarınızda kullanın.External güncel değil, bu yüzden version-9affbe66b2624d20 sürümünün kullanılmasını belirtmiş. Roblox'un güncel versiyonunda kullanmazsanız ban yeme olasılığınız çok yüksek, bu sebeple mutlaka yan/alt hesaplarınızda deneyin.
Ban yersiniz dememin sebebi downgrade (sürüm düşürme) yapmanızdan kaynaklanıyor; yani hile Roblox'un en güncel versiyonunda çalışmıyor. Şu anda Roblox'un güncel versiyonu version-ce0bcd0fbd484804 budur. İyi forumlar.
hocam senın kafan yerınde degıl bırıncı olarak 9aff versıyonları hıle testlerı ıcın kullanıyor ben sahsen 1 haftadır bır bok yasamadım yaparken gıdıp scrıpt paylascak kadar enai olmayan ınsanım ce0bcd0fbd484804 surum ıster x ısın surum olsun roblox robloxdur hanı bıraz araştır yabancılardan.x
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

x.olarak
Roblox'ta downgrade mantığı hyperion telemetry loglarını ve sürüm hash mismatch'ini tetikler. Client tarafında anlık ban yememen flaglenmediğin anlamına gelmez banwave geldiğinde tek seferde hesaplar düşer Ben insanların ana hesapları riske girmesin diye uyardım kimin hangi sürümde ne riski aldığı kendi bileceği iş İyi forumlar ban riski yok genel olarak sılah dayamıyom kımseye

Moderatör tarafında düzenlendi:

TAHABGX

Legend Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü 10 Rozet İlk Paylaşım Sharer I Sharer II Sharer III İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Doğrulanmış Üye
Konular
113
RC Point
0
İlk mesajında sürümün önemsiz olduğunu iddia edip hemen ardından downgrade'in Hyperion tarafında flag tetikleyeceğini yazarak bizzat benim dediğim teknigi savunmuşsun. Forumdaki elemanları koruma amaçlı yaptığım yoruma hakaretle karşılık vermen zaten seviyeni gösteriyor kardeşim.Konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok,İyi forumlar.

oxnic

Confirmed Memb.
Konular
20
Web sitesi
onyxinc.wuaze.com
Discord
onyxincorg
RC Point
0
İlk mesajında sürümün önemsiz olduğunu iddia edip hemen ardından downgrade'in Hyperion tarafında flag tetikleyeceğini yazarak bizzat benim dediğim teknigi savunmuşsun. Forumdaki elemanları koruma amaçlı yaptığım yoruma hakaretle karşılık vermen zaten seviyeni gösteriyor kardeşim.Konuyu tartışmaya çevirmeye gerek yok,İyi forumlar.
kardesım karsılık vermemek vermek konusu onemlımı tartısmaktan korkuyorsan yazmıcaksın he cok ıstıyorsan gel codingame girip bişiler yapak senle duel fark etmez