Sizce İstanbulda Çalışmalı Mıyım ?

ersin11

Active Member
RC Point
0
Merhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya Gitmelimiyim ?
bencede gitmemelisin baya ulaşım sıkıntısı yaşarsın herşey cok pahalı

dranxcan

Active Member
RC Point
0
Merhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya Gitmelimiyim ?
Eğer kalacak yer ve yemek vs. veriyolarsa gitmelisin bende gurbette çalışan biriyim

aurorare

Legend Member
Konular
4
RC Point
0
sadece git, kararını ver, işe git, para ara, para kazanmak için çalış ve aileni özlersen görüntülü arayıp ailene hediye gönderebilirsin

ahmetherapy

Active Member
RC Point
0
Tourism hospitality alanında kendini improve edeceksen , İstanbulun senin için en uygun şehir olduğunu düşünüyorum. Eğer ki lojmanlı bir iş bulduysan bu senin için harika bir dönüm noktası olacaktır. Bir hospitality çalışanı Head Bartender olarak , İstanbulda tecrübe edip English skills edindikten sonra Dubaiye gitmeni öneririm. Tabi karar senin. Başarılar!

feyzi4535

Active Member
RC Point
0
Merhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya
geçmiş olsun kardeş