hitman0101
Active Member
çalış knka adam eder seeni
13 yaşından beri çalışıyorum bir sürü sektör değiştirdim(bilgisayar tamircisi, kadın kuaförlüğü, komilik, baristalık, sanayi, nalbur, kaportacı.....) ve hiçbirinde cidden insancıl davranmıyorlar asgari verseler bile sanki 150k veriyorlarmış gibi havaları var sana tavsiyem istanbulda çalışacaksan resmiyete özen gösteren özel sektöre düşme(pastane,cafe,vb) cidden adamı ayakta uyutuyorlar. senin yerinde olsam meslek öğrenebilceğim işlere girişirim (sanayi,tesisat,inşaat) bu işlerde çok daha rahat çalışırsın ilk başlarda çok para kazanmazsın ama zamanla aile ortamı kurarsın ordakilerle ayrıca ustadan birşeyler kaptıkça işini ilerletirsin paranda ona göre artış gösterir usta olduktan sonra da kimseye eyvallah etmez yoluna bakarsın benim sana naçizane fikirimMerhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya Gitmelimiyim ?
bence git dostum önün açılabilirMerhabalar Ben 17 Yaşındayım 2026'da İstanbul'da Lojmanlı Bir İşe Girmeyi Düşünüyorum Ailesel Sorunlar Yüzünden Ailemden Uzaklaşma Kanısındayım 14 Yaşında Antalyada Bir Otelde İse Girmiştim 1 hafta çalıştıktan sonra İçimdeki Boşluğu Dolduramadım Ailemi Çok Özledim Geri Döndüm Neden İstanbul Düşünüyorum Diye Sorarsanız İstanbul Türkiyenin Parisi Hatta New York'u Ben Antalya'da 6 Sene Yaşadım Evet Kabul Ediyorum Turizim Şehri Oteldede Çalıştım Lojmanları Bana İstanbulda Verilicek Lojmana Göre Çok Lüks Ama Sonuç Olarak İstanbul'a Göre Bir Köy İstanbulda Eğerki Kazanırsam Yine Düşmezsem Dayanırsam Önüme Ne Fırsatlar Çıkar Çünkü Ülke Orda Akıyor Memur Bir Aileden Geliyorum Kaderim Aşırı Boktan Ve Bu Kadere Boyun Eğmek İstemiyorum Ailem Ayrı Ve 3 Tane Kız Kardeşim Var Oe Babam Benim Yerime Çalışıcak Bir Abi Yapamamışki Rahat Olayım İçimi Dökmek İsterdim Ama Sizce Risk Alıp İstanbul'a Çalışmaya Gitmelimiyim ?