fistikcik
Active Member
Haftanın Üyesi
Top Sharer
İlk Beğeni
İlk Paylaşım
İçerik Kaşifi
İlk Mesaj
Doğrulanmış Üye
Günlük Ziyaretçi
Gezinirken CS için bu hilenin güncel halini ve kaynak kodlarını buldum. Ancak henüz tam bitmemiş, ufak tefek eksikleri veya düzeltilmeyen yerleri var. Kodlayıp geliştirmek isteyenler olur ya da son durumu bilin diye listeledim:
Düzeltilmeyen / Eksik Olan Şeyler:
İsteyenler için güncel DLL, indirme ve kaynak kod (src) linklerini aşağıya bırakıyorum:
Kodlarla arası iyi olanlar eksikleri tamamlayabilir. Takıldığınız bir yer olursa yazarsınız! İyi Forumlar. NOT: DLL yi injectlemek için extreme injector vb. injectorler kullanabilirsiniz.
Düzeltilmeyen / Eksik Olan Şeyler:
- Paintkit: Menüde gözükmüyor, skinler var ama istediğiniz deseni seçemiyorsunuz, menüye eklenmesi lazım.
- Chams Renkleri & Material: Eklenecek (Aslında kod olarak var, combobox içine eklenebilir durumda sadece menüye bağlanması gerekiyor).
- Config Sistemi: Sistem var ama menüye tanımlanması gerekiyor.
- Hitloglar: Eski velocity tarzında kalmış, bunu gamesense tarzı bir şeye çevirebilirsiniz.
İsteyenler için güncel DLL, indirme ve kaynak kod (src) linklerini aşağıya bırakıyorum:
Kodlarla arası iyi olanlar eksikleri tamamlayabilir. Takıldığınız bir yer olursa yazarsınız! İyi Forumlar. NOT: DLL yi injectlemek için extreme injector vb. injectorler kullanabilirsiniz.