alperensirt
Banned Member
Merhaba RealitCheats Üyeleri Bugün Sizlere İlk Hilemi Paylaşacağım. Hilemiz Sonoyuncu Titanyum Speed Hack'dir Şimdi Detaylı Bilgiler Ve Kuruluma Geçelim

Bypass'li Cheat Engine İle Çalışması
!!! 2-3 Aydır Kullanıyorum Report Edilmesseniz Ban Yemessiniz !!!
UYARI : SADECE TİTANYUMDA ÇALIŞIR

Adım 1 : Aşağıda Verdiğim Dosyayı İndirelim.
Adım 2 : Bypass Engine Klasörü'nün İçindeki Nopdeengine-i386.exe Yi Çalıştıralım.
Adım 3 : Fotodaki Yere Tıklayıp Ardından Window List'e Tıklayıp Minecraft'ı Seçelim.
Adım 4 : Sonra Value Type Kısmındaki Yeri Array Of Byte'ı Seçelim
Adım 5 : Ardından Dosyadaki TİT SPEED.txt Deki İlk Kodu Oraya Yazıp Firts Scan Diyelim
Adım 6 : Sol Tarafta Çıkan Kodlardan Herhangi Birine Tıklayıp Ctrl+a Yapıp Alttaki Kırmızı Ok'a Tıklayalım
Adım 7 : Göreceksinizki Kodlar Aşağı Düşü Aşağı Düşen Kodlardan Herhangi Birine Tıklayıp Ctrl+a Yapın Ve Sağ Tarafındaki Arattğımız Kodun Yazısına Çift Tıklayıp Penceredeki Kodu Silip Aşağıdaki Kodu Yazalım
İYİ OYUNLAR

İNDİR / VT

Bypass'li Cheat Engine İle Çalışması
!!! 2-3 Aydır Kullanıyorum Report Edilmesseniz Ban Yemessiniz !!!
UYARI : SADECE TİTANYUMDA ÇALIŞIR

Adım 1 : Aşağıda Verdiğim Dosyayı İndirelim.
Adım 2 : Bypass Engine Klasörü'nün İçindeki Nopdeengine-i386.exe Yi Çalıştıralım.
Adım 3 : Fotodaki Yere Tıklayıp Ardından Window List'e Tıklayıp Minecraft'ı Seçelim.
Adım 4 : Sonra Value Type Kısmındaki Yeri Array Of Byte'ı SeçelimAdım 5 : Ardından Dosyadaki TİT SPEED.txt Deki İlk Kodu Oraya Yazıp Firts Scan Diyelim
Adım 6 : Sol Tarafta Çıkan Kodlardan Herhangi Birine Tıklayıp Ctrl+a Yapıp Alttaki Kırmızı Ok'a Tıklayalım
Adım 7 : Göreceksinizki Kodlar Aşağı Düşü Aşağı Düşen Kodlardan Herhangi Birine Tıklayıp Ctrl+a Yapın Ve Sağ Tarafındaki Arattğımız Kodun Yazısına Çift Tıklayıp Penceredeki Kodu Silip Aşağıdaki Kodu Yazalım
İYİ OYUNLAR

İNDİR / VT
Last edited by a moderator: