Steam indirme hızı çok düşük

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
ilk başlarda saniyede 3-4MB indirme hızı vardı bi noktadan sonra pc uyku moduna girmiş tekrar açtığımda indirme hızı 7Kib olduğunu gördüm. Modemi açıp kapadım sonuç değişmedi. sebebi ne olabilir?

Ekli dosyalar

• asdasdasdAlıntısı.PNG
    asdasdasdAlıntısı.PNG
    147.8 KB · Görüntüleme: 4

iwystic

Veteran
Konular
290
RC Point
0
Telefonundan da internette sorun olup olmadığını kontrol et. Sorun bilgisayardaysa bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. Arkaplanda interneti kullanan başka bir şey olup olmadığını kontrol et. İnternet hız testi yap. Sonuçları paylaş biz de ona göre çözümler sunalım.

SWKmercan877

Member
RC Point
0
Telefonundan da internette sorun olup olmadığını kontrol et. Sorun bilgisayardaysa bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. Arkaplanda interneti kullanan başka bir şey olup olmadığını kontrol et. İnternet hız testi yap. Sonuçları paylaş biz de ona göre çözümler sunalım

salaben

Super Member
Konular
17
RC Point
0
reis hangi operatörsen ara yükseltsin bende 16 mb gözüken ttkm int di int den falan hız yükselt diye yükseltilmiyordu bnde aradım falan sans eseri yükseltilcegi söylendi alt yapısı yükselmıs fln git en son kac yapabiliosan yaptır +35 mb üstü olsun en az cok rahat edersin tavsiyem

Lordist

Super Member
Konular
42
RC Point
0
Telefonundan da internette sorun olup olmadığını kontrol et. Sorun bilgisayardaysa bilgisayarı yeniden başlatmayı dene. Arkaplanda interneti kullanan başka bir şey olup olmadığını kontrol et. İnternet hız testi yap. Sonuçları paylaş biz de ona göre çözümler sunalım.
usta konuyu açtığımı unutmuşum :D o zaman steam'i aç kapa yaptığımda düzelmişti bu arada.

VortexERA

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
indirme sınırlaması açık olabilir hocam ona bak

wachtberg

Ultra Member
Konular
1
RC Point