Bios'a girin ve CPU sanallaştırmayı kapatın.bunları yapıştırdığımda böyle bir hata veriyo en azından ben hata olduğunu düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 23770
Hyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir.Ekli dosyayı görüntüle 23762
bu hatayı alıyorum
Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All
DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V
bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable"
hepsini kopyala yapıştır yapıp denedim en alttaki çalışmadı bir tek doğrulamayı yapıp deniyorumHyper-V(Hiper sanallaştırma) bilgisayarınız da bulunduğundan dolayı bu hatayı vermektedir.
PowerShell yönetici olarak başlatın, verdiğim kodları tek tek girin, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve hileyi tekrar deneyin. Kodlardan en az 1'i hata verebilir aldanmayın.:
PowerShell administrator:Disable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName Microsoft-Hyper-V-All DISM /Online /Disable-Feature:Microsoft-Hyper-V bcdedit /set hypervisorlaunchtype off bcdedit /copy {default} /d "Hyper-V disable"
Bios'a girin ve CPU sanallaştırmayı kapatın.bunları yapıştırdığımda böyle bir hata veriyo en azından ben hata olduğunu düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 23770
İlgilendiğiniz için teşekkürler sorun düzeldi <3Bios'a girin ve CPU sanallaştırmayı kapatın.