ibobey1616s
Super Member
hileyi çok kullanmak istiyorum ama ban yeme korkusu yüzünden kullanamıyorum nolur yardımcı olun
Kanka bi spam yapmayın ya.Bilmiyorsan cevap verme sizin gibileri gördükçe elim ayağım titriyorkral bilmiyorum yani
Kanka val 152 yi formatla çözemessiniz.Eğer arkadaşıın sistemi mbr ise delay yer onuda mbrye formatlayarak çözebilir.Her şey formatla çözülseydi millet niye 800-1000 tl ye spoofer satıyor azıcık bi düşününFORMAT EN İYİSİ.
Kanka bu zekiliğin ham maddesi nerden geliyo ya seni riot gamesde çalıştıralım cidden bu kadar zeki birisini hayatımda görmedim yani sen dünyanın en iyi yazılımcısımısın nesin olm sennnyeni bilgisayar alcan
ne sandınKanka bu zekiliğin ham maddesi nerden geliyo ya seni riot gamesde çalıştıralım cidden bu kadar zeki birisini hayatımda görmedim yani sen dünyanın en iyi yazılımcısımısın nesin olm sennn
geçmiştir ozaman 1 2 kere girmeyi denemiştim önceden olmamıştı da4 ay geçtiyse açılmıştır val 152 ise
Sapmalar olabilir.geçmiştir ozaman 1 2 kere girmeyi denemiştim önceden olmamıştı da
mbr ne oluyo reisKanka val 152 yi formatla çözemessiniz.Eğer arkadaşıın sistemi mbr ise delay yer onuda mbrye formatlayarak çözebilir.Her şey formatla çözülseydi millet niye 800-1000 tl ye spoofer satıyor azıcık bi düşünün
Diskin biçimi.Mbr de vanguard biostan serialleri çekemiyor buda bir bugmbr ne oluyo reis