verir normel yani free atiyorlar 4 5 maç atigina şükür etcenBan verir bence
orbit cs değilmi knk,sanırım zaten onların valo hileside var ama ,cr4ck atmasını biliosan ona iyi olurdu süreside kalkardı hep günlük vb olmazdı fix yiyene kadar.ama senin içine sp eklemene ne gerek v ar zaten içinde esp olması lazım onlarda birde esp eklemek çerez işi değilki zor işbende orbit premum var life birde vista life var orbite trigerbot var belki orbit cr4ck atip içine esp ekleyip paylaşirim ama orbite cr4ck atmakta saçma gerçi
hayir içinde sadece trigerbot var bende lifesi varorbit cs değilmi knk,sanırım zaten onların valo hileside var ama ,cr4ck atmasını biliosan ona iyi olurdu süreside kalkardı hep günlük vb olmazdı fix yiyene kadar.ama senin içine sp eklemene ne gerek v ar zaten içinde esp olması lazım onlarda birde esp eklemek çerez işi değilki zor iş
Büyük ihtimal gelmez knk çünku banlatiyo triggirda ban riski çok az ama ESP fln oyunun belleğini okuyan hileler ban riski daha yüksek oluyorBeyler, bu kanalda uzun zamandır valo hile yok esp hilesi yok açıkçası.sadece trigger bot var,esp olsa çok iyi olurdu Fakat hileyi aimbot ekliyorlar aimbot ban yemenin garantisi gibi bir şey. Sadece esp li güzel bir hile gelir mi?
ücretsizmi knk ,esp liler paralı ama onu bilmiom adı ney knk bizde kullanabilrimiyiz bana lazımda ,bu kanaldakı trigger bot fix yedi bugün daha dün çalışıyorduhayir içinde sadece trigerbot var bende lifesi var
knk mesela sen offset ler diye bir şey paylaştım ben onun ne olduğunu anlamadım , sanırım o da RAM üzerindeki bellekleri okuyan bir şey, bahsettiğin offsetler nasıl kuruluyor veya hangi uygulamayla aktif ediliyor veya kendi hini yapmaya mı yarıyor hiç bilmiyorum ama şu an tek olarak Trigger bot mu yapılabilir peki o nasıl yapılabilir bildiğiniz bir yöntem var mı en azından yapılabilecek Safe şeylerBüyük ihtimal gelmez knk çünku banlatiyo triggirda ban riski çok az ama ESP fln oyunun belleğini okuyan hileler ban riski daha yüksek oluyor
kral life satilmiyor 1 yilik 3k ne ama istersen ucuza lifesini sana veririm hesabi sana girip kullanirsinücretsizmi knk ,esp liler paralı ama onu bilmiom adı ney knk bizde kullanabilrimiyiz bana lazımda ,bu kanaldakı trigger bot fix yedi bugün daha dün çalışıyordu
knk mesela sen offset ler diye bir şey paylaştım ben onun ne olduğunu anlamadım , sanırım o da RAM üzerindeki bellekleri okuyan bir şey, bahsettiğin offsetler nasıl kuruluyor veya hangi uygulamayla aktif ediliyor veya kendi hini yapmaya mı yarıyor hiç bilmiyorum ama şu an tek olarak Trigger bot mu yapılabilir peki o nasıl yapılabilir bildiğiniz bir yöntem var mı en azından yapılabilecek Safe şeyler
bakti 365 günü 1999tl miş 3 k degilmiş çok ucuza life veririrm sana https://ibb.co/vRR5xKSücretsizmi knk ,esp liler paralı ama onu bilmiom adı ney knk bizde kullanabilrimiyiz bana lazımda ,bu kanaldakı trigger bot fix yedi bugün daha dün çalışıyordu
knk mesela sen offset ler diye bir şey paylaştım ben onun ne olduğunu anlamadım , sanırım o da RAM üzerindeki bellekleri okuyan bir şey, bahsettiğin offsetler nasıl kuruluyor veya hangi uygulamayla aktif ediliyor veya kendi hini yapmaya mı yarıyor hiç bilmiyorum ama şu an tek olarak Trigger bot mu yapılabilir peki o nasıl yapılabilir bildiğiniz bir yöntem var mı en azından yapılabilecek Safe şeyler
https://ibb.co/vRR5xKS lifeücretsizmi knk ,esp liler paralı ama onu bilmiom adı ney knk bizde kullanabilrimiyiz bana lazımda ,bu kanaldakı trigger bot fix yedi bugün daha dün çalışıyordu