Herkese Merhaba. Valorant da Oyununda Hwid Ban Yedim. Ve spoofer İle Bu Ban Ortadan Kaldıkıyo. Veya Başka Bir Yol Bilen Var mı? Yada Spoofer Ücretsiz Bi şekilde Nasıl Ulaşa Bilirim. Bilen Başına Gelen Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?
Vallahi diyecek birşeyim yok yakında çıkar spoofer merak etme birde 2 tane mi sabit diskin var yoksa disk i 2 ye mi böldüntesti yaptık suan deyişmedi bakalım beklemedeyim başka bi test olursa onuda yabtırcam
2 tane varVallahi diyecek birşeyim yok yakında çıkar spoofer merak etme birde 2 tane mi sabit diskin var yoksa disk i 2 ye mi böldün
Aslında olması lazım hiçbir fikrim yok belki de windows un kurulu olduğu diske atıyordur sen başka diske kursan bile windowun kurulu olduğu diski değiştirmediğin sürece ban kalkmıyor olabilir(sadece tahmin)2 tane var
yok knk windows c de kurulu ben d ye kurdum gene olmadı. sonra d yi böldum e yabtım e ye kurdum oyunu gene olmadı. bugunde pcyi baştan sıfırladım kurdum oyunu gene yokAslında olması lazım hiçbir fikrim yok belki de windows un kurulu olduğu diske atıyordur sen başka diske kursan bile windowun kurulu olduğu diski değiştirmediğin sürece ban kalkmıyor olabilir(sadece tahmin)
işte 2 ye bölmenin faydası olacağını sanmıyorum windows u yeni bir diske kurarsan olabilir 2 ye bölmen birey değiştirmez(tahmin!)yok knk windows c de kurulu ben d ye kurdum gene olmadı. sonra d yi böldum e yabtım e ye kurdum oyunu gene olmadı. bugunde pcyi baştan sıfırladım kurdum oyunu gene yok
birde c ile d ayrı disk heraldeyok knk windows c de kurulu ben d ye kurdum gene olmadı. sonra d yi böldum e yabtım e ye kurdum oyunu gene olmadı. bugunde pcyi baştan sıfırladım kurdum oyunu gene yok
valla reis bunun çözumu var var ama nasıl orasını bilmiyorum. geçen gunlerde valaroandtta hile aldım gunluk tak diye girdi. hilenin içinde spoofer oluyo ben bi spoofer bulsam o bana yeticekte işte sorun spoofer yokişte 2 ye bölmenin faydası olacağını sanmıyorum windows u yeni bir diske kurarsan olabilir 2 ye bölmen birey değiştirmez(tahmin!)
işte çözüm spoofer ama yakında çıkar, zaten spoofer ın yaptığı şey hdd nin seri numarasını değiştirmek diye biliyorum yabi hdd atıyolarsa (yapacak tek şey beklemek)valla reis bunun çözumu var var ama nasıl orasını bilmiyorum. geçen gunlerde valaroandtta hile aldım gunluk tak diye girdi. hilenin içinde spoofer oluyo ben bi spoofer bulsam o bana yeticekte işte sorun spoofer yok
beklemedeyiz bakalımişte çözüm spoofer ama yakında çıkar, zaten spoofer ın yaptığı şey hdd nin seri numarasını değiştirmek diye biliyorum yabi hdd atıyolarsa (yapacak tek şey beklemek)
nasıl yababılırım. 1 haftadır ugrasıyorum. var mı bildigin bi yöntem ?biraz uğraşır san yapabilirsin