Valorant Banı Nasıl Kaldırılır?

• Konbuyu başlatan noranzy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar: 21
  • Görüntüleme: 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noranzy

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Herkese Merhaba. Valorant da Oyununda Hwid Ban Yedim. Ve spoofer İle Bu Ban Ortadan Kaldıkıyo. Veya Başka Bir Yol Bilen Var mı? Yada Spoofer Ücretsiz Bi şekilde Nasıl Ulaşa Bilirim. Bilen Başına Gelen Arkadaşlar Yardımcı Olabilir Mi?

noranzy

Active Member
Konular
2
RC Point
0
Aslında olması lazım hiçbir fikrim yok belki de windows un kurulu olduğu diske atıyordur sen başka diske kursan bile windowun kurulu olduğu diski değiştirmediğin sürece ban kalkmıyor olabilir(sadece tahmin)
yok knk windows c de kurulu ben d ye kurdum gene olmadı. sonra d yi böldum e yabtım e ye kurdum oyunu gene olmadı. bugunde pcyi baştan sıfırladım kurdum oyunu gene yok

utku1114

Banned Member
Konular
107
RC Point
0
yok knk windows c de kurulu ben d ye kurdum gene olmadı. sonra d yi böldum e yabtım e ye kurdum oyunu gene olmadı. bugunde pcyi baştan sıfırladım kurdum oyunu gene yok
işte 2 ye bölmenin faydası olacağını sanmıyorum windows u yeni bir diske kurarsan olabilir 2 ye bölmen birey değiştirmez(tahmin!)

noranzy

Active Member
Konular
2
RC Point
0
işte 2 ye bölmenin faydası olacağını sanmıyorum windows u yeni bir diske kurarsan olabilir 2 ye bölmen birey değiştirmez(tahmin!)
valla reis bunun çözumu var var ama nasıl orasını bilmiyorum. geçen gunlerde valaroandtta hile aldım gunluk tak diye girdi. hilenin içinde spoofer oluyo ben bi spoofer bulsam o bana yeticekte işte sorun spoofer yok

utku1114

Banned Member
Konular
107
RC Point
0
valla reis bunun çözumu var var ama nasıl orasını bilmiyorum. geçen gunlerde valaroandtta hile aldım gunluk tak diye girdi. hilenin içinde spoofer oluyo ben bi spoofer bulsam o bana yeticekte işte sorun spoofer yok
işte çözüm spoofer ama yakında çıkar, zaten spoofer ın yaptığı şey hdd nin seri numarasını değiştirmek diye biliyorum yabi hdd atıyolarsa (yapacak tek şey beklemek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...