Valorant banı nasıl oluyor

mertbutsadd

Confirmed Memb.
Konular
9
RC Point
0
beyler valorant banı hwid banı ne anlama geliyor ve ne gibi durumlarda o banı yeriz, ya da valoda wallhack vb kullansam atılan ban sadece hesabamı işler yoksa tamamen bilgisayarımdanmı erişim kesilir ? bilgilendirirseniz sevinirim

mirac124314

Confirmed Memb.
RC Point
0
Hwid Ban direk senin bilgisayarını banlar girdiğin tüm hesaplar banlanır.
Valorant banıda hesabını banlar.

HDabla

Super Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
kk o senin donanımına yapılan bi ban türü o pc den bidaha oyuna girememe anca anakartını degistirmen lazım

Fearless41

Confirmed Memb.
RC Point
0
anakartın ban yer anakart alana kadar banı açamazsın sadece valorant support dan destek talep edip banını açtırabilme imkanın var fakat artık yemiyorlar

Efekitos

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
Ana kartına direkt olarak ban atıyor ve hangi hesaptan girersen gir onada banı direkt çakıyor. Valorantta hile açmanı önermem.

Ramis Özeken

Active Member
Konular
5
RC Point
0
HWİD donanım banıdır tespit edilmiş bir hile kullanırsanız yersiniz donanım banı yedikten sonra cihazınızdan girdiniz tüm hesaplarda ban yer oyuna giriş sağlayamasınız
bende zamanında hwid ban yemiştim 3-4 aylıktı önceden girdigim bütün hesaplar banlanmıştı bandan sonra zaten girilmiyordu hesaba giriyordun oyunu başlatamıyordum val .. hatası veriyordu

tabiya47

Banned Member
Konular
7
RC Point
0
ben 2 3 gündür acıyorum burdakı valo hile esp yı kullanarak oynuyorum adam da diyordu ıp ana hatta ban atarlar acma diye 1 haftadır gitmiyorum abaca yedı mı evden gidrigimde hesap 3.derece program kullanmakdan kalıcı olarak ban yemıs