Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorVALORANT Bansız TriggerBot Hilesi | 2021 Nisan Güncel Free Hack
* İndirme ve VirusTotal linkini görmek için, cevap yazıp konuyu beğenmelisiniz.
* "Draw Radius"u açmak istiyorsanız, Oyun Penceresi Modunu "Pencereli Tam Ekran" olarak değiştirin.
* Bu hile, READPROCESSMEMORY veya WRITEPROCESSMEMORY kullanmaz, inject etme işlemi yoktur.
* Bu hile sadece, PixelSearch kullanır, inject etme işlemi yoktur.
*TriggerBot'u / BHOP'u yapamayanlar forumumuzun ana sayfasından, "Hile & Hack Teknik Yardım" kategorisinden konu açarak belirtebilirler.
* Durduk yere banlanmazsınız. Belli edip reportlanırsanız banlanabilirsiniz.
* Discord sunucumuzdan yardım isterseniz, kesinlikle yardım etmeyiz ve yardım isteyen olursa mute yer. Discord sunucumuz sadece sohbet amaçlı kurulmuştur.
Çok yakında Valorant wallhack de gelecektir. Beklemede kalınız.
* İndirme ve VirusTotal linkini görmek için, cevap yazıp konuyu beğenmelisiniz.
* "Draw Radius"u açmak istiyorsanız, Oyun Penceresi Modunu "Pencereli Tam Ekran" olarak değiştirin.
* Bu hile, READPROCESSMEMORY veya WRITEPROCESSMEMORY kullanmaz, inject etme işlemi yoktur.
* Bu hile sadece, PixelSearch kullanır, inject etme işlemi yoktur.
*TriggerBot'u / BHOP'u yapamayanlar forumumuzun ana sayfasından, "Hile & Hack Teknik Yardım" kategorisinden konu açarak belirtebilirler.
* Durduk yere banlanmazsınız. Belli edip reportlanırsanız banlanabilirsiniz.
* Discord sunucumuzdan yardım isterseniz, kesinlikle yardım etmeyiz ve yardım isteyen olursa mute yer. Discord sunucumuz sadece sohbet amaçlı kurulmuştur.
Çok yakında Valorant wallhack de gelecektir. Beklemede kalınız.