Nasıl nerde yaşıyorsunDünyanın öbür ucunda olmasaydım seninle oynardım.
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
Hilesiz daha iyi olur val
Nasıl nerde yaşıyorsunDünyanın öbür ucunda olmasaydım seninle oynardım.
Hilesiz daha iyi olur val
Yorum yapmak için yorum yapmaknk valoda arkadaş oldum travesti cıktı
dostum hile mi neden seni kasmakla uğraşayım aylık verdiğim bir ücret var en nihayetinde ve kasılma karşıtı para alabileceğim insanlar varken burada birilerini araman çok saçmakos koca platform da hiç mi yok ya valorant da hileye sahip takım arkadaşı
Sen uğraşma ozaman dostum ben sen oynada ben duruyum demiyorum sağten beraber oynucaz sadece hile ile kendimi kazanmak için garantiye alıyorum o kadar.dostum hile mi neden seni kasmakla uğraşayım aylık verdiğim bir ücret var en nihayetinde ve kasılma karşıtı para alabileceğim insanlar varken burada birilerini araman çok saçma
ben yanlış anlayıp ileri gitmiş olabilirim bro ama aradığın kişi zor bulursanda amacı farklı şeyler olabilir güvenmemende fayda varSen uğraşma ozaman dostum ben sen oynada ben duruyum demiyorum sağten beraber oynucaz sadece hile ile kendimi kazanmak için garantiye alıyorum o kadar.
Peki sağol yorumun içinben yanlış anlayıp ileri gitmiş olabilirim bro ama aradığın kişi zor bulursanda amacı farklı şeyler olabilir güvenmemende fayda var
ne demek rica ederimPeki sağol yorumun için
konuyla ne alakası var anlamadım dostumvalorant hacks>