Valorant fps arttırmak için neler yapabilirim

Umutssssss

am
Super Member
Topics
10
Reaction score
15
RC Point
0
valorantda drop yemiceğim şekilde ekranda 3 pixel olmucak şekil fps artırma taktikleri verirmisiniz

MofTer

Confirmed Memb.
Topics
19
Reaction score
13
RC Point
0
sistem bilgilerini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz ve youtube'dan daha detaylı öğrenebilirsin buradan yardım edebilecek çok insan çıkmaz gibi

Umutssssss

am
Super Member
Topics
10
Reaction score
15
RC Point
0
1695382111071.png
sistem bilgilerini söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz ve youtube'dan daha detaylı öğrenebilirsin buradan yardım edebilecek çok insan çıkmaz gibi
1695382126423.png ekran kartını amd şirketi bile unutmuştur

neoxrdd

Member
Reaction score
0
RC Point
0
eğer diyorsan ki ben bu oyunu görüntü kalitesi kötüde olsa kastırmasın yeter oynarım diye oynayacaksan sana bir ayar vericem. Öncelikle Windows + R tuşlarına aynı anda bas çıkan kısma sol alt köşede açılan kısma appdata yaz enterla sonrasın şu yolu izle Local>VALORANT>Saved>Config burada girdiğin hesapların configleri bulunacak eğer bilgisayarında 10 15 tane Valorant hesabına giriş yaptıysan bulman biraz zor olabilir bulduğunu farzediyorum bu ayarı yapmak istediğin hesabının config klasörüne gir onun içindeki Windows klasörüne gir orda GameUserSettings.ini dosyasını metin belgesi ile aç ve en alta in sg.ResolutionQuality=100.000000>sg.ResolutionQuality=85 olarak düzenle ve dosyayı kaydet.

Son olarak GameUserSettings.ini dosyasına sağ tıkla özelliklere gir ve genelden salt okunur yap uygula tamam de bunuda kapat.

oyundaki karakter, skin ve çevre kalitesi düşsede(Çok düşmüyo bu arada) fps'in boostlanır ve daha rahat oynarsın. çok hafif bulanık oluyor o kadar ondanda bişi olmaz.

Herkese ve konu sahibine iyi forumlar, iyi günler dilerim ^_^...

Umutssssss

am
Super Member
Topics
10
Reaction score
15
RC Point
0
eğer diyorsan ki ben bu oyunu görüntü kalitesi kötüde olsa kastırmasın yeter oynarım diye oynayacaksan sana bir ayar vericem. Öncelikle Windows + R tuşlarına aynı anda bas çıkan kısma sol alt köşede açılan kısma appdata yaz enterla sonrasın şu yolu izle Local>VALORANT>Saved>Config burada girdiğin hesapların configleri bulunacak eğer bilgisayarında 10 15 tane Valorant hesabına giriş yaptıysan bulman biraz zor olabilir bulduğunu farzediyorum bu ayarı yapmak istediğin hesabının config klasörüne gir onun içindeki Windows klasörüne gir orda GameUserSettings.ini dosyasını metin belgesi ile aç ve en alta in sg.ResolutionQuality=100.000000>sg.ResolutionQuality=85 olarak düzenle ve dosyayı kaydet.

Son olarak GameUserSettings.ini dosyasına sağ tıkla özelliklere gir ve genelden salt okunur yap uygula tamam de bunuda kapat.

oyundaki karakter, skin ve çevre kalitesi düşsede(Çok düşmüyo bu arada) fps'in boostlanır ve daha rahat oynarsın. çok hafif bulanık oluyor o kadar ondanda bişi olmaz.

Herkese ve konu sahibine iyi forumlar, iyi günler dilerim ^_^...
dosyalara girip bi kaç ayapr yapmıştım ama bu kadarını bilmiyordum oyunu geçen sildim bu akşam tekrar indircem yarın olursa yazarım teşekkürler şimdiden

srd22

Super Member
Topics
9
Reaction score
8
RC Point
0
dosyalara girip bi kaç ayapr yapmıştım ama bu kadarını bilmiyordum oyunu geçen sildim bu akşam tekrar indircem yarın olursa yazarım teşekkürler şimdiden
oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebidir.

skidlamer

Confirmed Memb.
Topics
9
Reaction score
461
RC Point
0
unlost fps artırma izle ben izledim 50 den 100 e çıktı(minecrafta dönüştü oyun)

RaxenX

Super Member
Topics
2
Reaction score
5
RC Point
0
kankam ilk öncelikle ekran kartının özelliklerini falan kontrol et sonra ekran kartını falan güncelle valorant grafiklerimifalan düşür çözünürlüügüde falan arka planda çalışan olan uygulamalaı-rıda falan kapat ve cmd'yi yönetici olarak çalıştır şu kodları gir: powercfg -duplicatescheme E9A42B02-D5DF-448D-AA00-03F14749EB61 komutunu kopyalıp CMD'ye yapıştır ardından Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Güç seçenekleri kısmına gelip Nihai Performans'ı seçip pcyi yeniden başlat :)