valorantda drop yemiceğim şekilde ekranda 3 pixel olmucak şekil fps artırma taktikleri verirmisiniz
dosyalara girip bi kaç ayapr yapmıştım ama bu kadarını bilmiyordum oyunu geçen sildim bu akşam tekrar indircem yarın olursa yazarım teşekkürler şimdideneğer diyorsan ki ben bu oyunu görüntü kalitesi kötüde olsa kastırmasın yeter oynarım diye oynayacaksan sana bir ayar vericem. Öncelikle Windows + R tuşlarına aynı anda bas çıkan kısma sol alt köşede açılan kısma appdata yaz enterla sonrasın şu yolu izle Local>VALORANT>Saved>Config burada girdiğin hesapların configleri bulunacak eğer bilgisayarında 10 15 tane Valorant hesabına giriş yaptıysan bulman biraz zor olabilir bulduğunu farzediyorum bu ayarı yapmak istediğin hesabının config klasörüne gir onun içindeki Windows klasörüne gir orda GameUserSettings.ini dosyasını metin belgesi ile aç ve en alta in sg.ResolutionQuality=100.000000>sg.ResolutionQuality=85 olarak düzenle ve dosyayı kaydet.
Son olarak GameUserSettings.ini dosyasına sağ tıkla özelliklere gir ve genelden salt okunur yap uygula tamam de bunuda kapat.
oyundaki karakter, skin ve çevre kalitesi düşsede(Çok düşmüyo bu arada) fps'in boostlanır ve daha rahat oynarsın. çok hafif bulanık oluyor o kadar ondanda bişi olmaz.
Herkese ve konu sahibine iyi forumlar, iyi günler dilerim ^_^...
oyun dosyalarını değiştirmek ban sebebidir.dosyalara girip bi kaç ayapr yapmıştım ama bu kadarını bilmiyordum oyunu geçen sildim bu akşam tekrar indircem yarın olursa yazarım teşekkürler şimdiden
oha rialmiunlost fps artırma izle ben izledim 50 den 100 e çıktı(minecrafta dönüştü oyun)