Valorant Free Color Aimbot - 2024

ezenenes120

Super Member
Topics
18
Reaction score
12
RC Point
0
hala çalışıyormu
evet hala çalışıyor eğer rastgele yerlere kitlenirse oyun içi hassasiyeti 0.1 yap ardından oynayamassan mause hassasiyetini arttır f1 le açıp kapatıyon bu kadar kolay ama spooferın yoksa fazla kullanma ben gün boyu kullandım 2 günde ban yedim eğer sadece 1 maç veya vs lerde flan kullanırsan ban yemessin

pwerqy

Active Member
Reaction score
0
RC Point
0
evet hala çalışıyor eğer rastgele yerlere kitlenirse oyun içi hassasiyeti 0.1 yap ardından oynayamassan mause hassasiyetini arttır f1 le açıp kapatıyon bu kadar kolay ama spooferın yoksa fazla kullanma ben gün boyu kullandım 2 günde ban yedim eğer sadece 1 maç veya vs lerde flan kullanırsan ban yemessin
ayar verirmisin kanka

alitalip

YAŞLI HERİF
Super Member
Topics
7
Reaction score
10
RC Point
0
ban yeme durumumuz nedir hesabımın değeri şuan 40k civarı da

UNban

Super Member
Topics
4
Reaction score
7
RC Point
0
ben hala çalıştıramadım kanka hiçbirşey olmuyor bende

Merzo

Active Member
Topics
1
Reaction score
0
RC Point
0
gerek yok kral yaptım ban bile yedim spoof attım kullanıyorum hala suan bu arada yapamayanlar için oyun içi sens inizi 0.1 e fln getirin ve mause dpi i nizi yükseltin o zaman çalısıyor aslında kitlenmeyi oyun içi hassasiyet ile ayarlıyosunuz
kankam spoofu atarmısın banada