Valorant Free Color Aimbot - 2024

ezenenes120

Super Member
Konular
18
RC Point
0
hala çalışıyormu
evet hala çalışıyor eğer rastgele yerlere kitlenirse oyun içi hassasiyeti 0.1 yap ardından oynayamassan mause hassasiyetini arttır f1 le açıp kapatıyon bu kadar kolay ama spooferın yoksa fazla kullanma ben gün boyu kullandım 2 günde ban yedim eğer sadece 1 maç veya vs lerde flan kullanırsan ban yemessin

pwerqy

Active Member
RC Point
0
evet hala çalışıyor eğer rastgele yerlere kitlenirse oyun içi hassasiyeti 0.1 yap ardından oynayamassan mause hassasiyetini arttır f1 le açıp kapatıyon bu kadar kolay ama spooferın yoksa fazla kullanma ben gün boyu kullandım 2 günde ban yedim eğer sadece 1 maç veya vs lerde flan kullanırsan ban yemessin
ayar verirmisin kanka

alitalip

YAŞLI HERİF
Super Member
Konular
7
RC Point
0
ban yeme durumumuz nedir hesabımın değeri şuan 40k civarı da

UNban

Super Member
Konular
4
RC Point
0
ben hala çalıştıramadım kanka hiçbirşey olmuyor bende

Merzo

Active Member
Konular
1
RC Point
0
gerek yok kral yaptım ban bile yedim spoof attım kullanıyorum hala suan bu arada yapamayanlar için oyun içi sens inizi 0.1 e fln getirin ve mause dpi i nizi yükseltin o zaman çalısıyor aslında kitlenmeyi oyun içi hassasiyet ile ayarlıyosunuz
kankam spoofu atarmısın banada