Valorant Hata kodu 152 sorununu yardım

Dogecan

Ultra Member
Konular
40
RC Point
0
sadece valorant skin hilesi açtım sonra tekrar girmeye çalıştım başka hesapla bu hatayı alıyorum hata kodu 152

Selyk

Prince Of Darkness
Moderator
Konular
81
RC Point
0
Donanım banı yemişsiniz bu ban 3-4 ay sonra kalkar, erken kaldırmak istiyorsanız'da spoofer kullanmanız gerekli. RealUIdeki spoofer valoranta çalışmaz, farklı bir tane bulmanız gerekli veya sitedeki donanım banı kaldırma yöntemlerine bakabilirsiniz.

CR MEMO54

Active Member
RC Point
0
Donanım banı yemişsiniz bu ban 3-4 ay sonra kalkar, erken kaldırmak istiyorsanız'da spoofer kullanmanız gerekli. RealUIdeki spoofer valoranta çalışmaz, farklı bir tane bulmanız gerekli veya sitedeki donanım banı kaldırma yöntemlerine bakabilirsiniz.
doğru söylüyorsun

FALKAMX

Rodok Keskin Nişancısı
Super Member
Konular
5
RC Point
0
sanırım bazıları para ile kaldırıyor yanlış değilse

styixeon

Super Member
Konular
1
RC Point
0
paranız yoksa spoofer alamıyorsanız denemeyişn arkadaşlar paranız varsa hileyi de paralı alın
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

sanırım bazıları para ile kaldırıyor yanlış değilse
spooferla kaldırıyolar da hesabın banı açılmıyor sadece 4 ay süren ban kalkıyor msi anakartlarda daha kolay oluyor öteki anakartlarda zor

alper3278

Confirmed Memb.
Konular
1
RC Point
0
donanım banı yemişsin 3 ayda kalkar eğer başka hesapla girmeye çalışırsan onlarda ban yer ve fazladan deneme yaparsan 6 AY ban yersin

Vexeraq

Member
RC Point
0
bende skin hilesini kullandım açmayı deniyorum hwid spoofer bakıyorum ama şu ana kadar hiçbiri açamadı sanırım beklemem gerek 3 ay