bilgisayar w11 mi ? yoksa w10 mu?Beyler hile açtığımda Valorant Donuyor Fps Düşüşü oluyor maç tan atıp tekrar giriyo hile açmadan oyuna girdim normal ama hile açtıktan sonra oyun donuyor
kanka dnetim masasıdna bak bi arkda porgram acıkmıWin 10 kulanıyorum
zaten windows 11 kullanması imkansız windows 11’de şu an hile çalışmıyorbilgisayar w11 mi ? yoksa w10 mu?
kk hileyi 1 haftadır kulanıyorum ilktafah başıma geldi 2-5 kere pc Yeniden başlatım ama düzelemdi valorant ağ sorunu diyor üste internete sorun yok 200 Mphs hız da şuhan sorun ne oldunu bilmiyorumkanka dnetim masasıdna bak bi arkda porgram acıkmı
8 cekirdek işlemci var kkzaten windows 11 kullanması imkansız windows 11’de şu an hile çalışmıyor
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
kanka belki o senin bilgisayarının sistemi yetersiz olduğu için olabilir grafikleri falan düşür belki sistem yetersizdir işlemci çekirdeği falan azdır donanımsal bir yetersizliğin vardır belki
kanka hileyi açtığında oyunun fps inin düşmesi biraz normal fakat hiç oynanmayacak gibi mi oluyorkk hileyi 1 haftadır kulanıyorum ilktafah başıma geldi 2-5 kere pc Yeniden başlatım ama düzelemdi valorant ağ sorunu diyor üste internete sorun yok 200 Mphs hız da şuhan sorun ne oldunu bilmiyorum
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:
8 cekirdek işlemci var kk
evet ben dün msconfig den 8 cekirdekli işlemicden 4 kulandım ondanım oldu şuhan eski haline getirdim bir mac valo gireyim düzelmişmi diye bakayim birkanka hileyi açtığında oyunun fps inin düşmesi biraz normal fakat hiç oynanmayacak gibi mi oluyor