m3rtfurkan Confirmed Memb. Joined Feb 7, 2021 Topics 19 Messages 128 Solutions 1 Reaction score 1 RC Point 0 Apr 6, 2021 #1 arkadaşlar valorant ı indirdim indirmez olaydım oyuna tam girdim van 152 hatası verdi nasıl çözcem bunu ben
arkadaşlar valorant ı indirdim indirmez olaydım oyuna tam girdim van 152 hatası verdi nasıl çözcem bunu ben
LostCasper Legend Member Joined Feb 27, 2021 Topics 107 Messages 1,301 Solutions 88 Reaction score 551 Location ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 Apr 6, 2021 #2 Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Upvote 0 Downvote
Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım.
m3rtfurkan Confirmed Memb. Joined Feb 7, 2021 Topics 19 Messages 128 Solutions 1 Reaction score 1 RC Point 0 Apr 6, 2021 #3 Adox said: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Click to expand... bende kullandım zaten spoofer ama hiç biri yaramadı Upvote 0 Downvote
Adox said: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Click to expand... bende kullandım zaten spoofer ama hiç biri yaramadı
m3rtfurkan Confirmed Memb. Joined Feb 7, 2021 Topics 19 Messages 128 Solutions 1 Reaction score 1 RC Point 0 Apr 6, 2021 #4 Adox said: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Click to expand... artık işe yarayan bişey yaz ya Upvote 0 Downvote
Adox said: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Click to expand... artık işe yarayan bişey yaz ya
B berkeexii Active Member Joined Apr 1, 2021 Topics 2 Messages 30 Reaction score 3 RC Point 0 Apr 6, 2021 #5 m3rtfurkan said: artık işe yarayan bişey yaz ya Click to expand... denedim ve maalesef aynı hata devam van 152 Upvote 0 Downvote
m3rtfurkan said: artık işe yarayan bişey yaz ya Click to expand... denedim ve maalesef aynı hata devam van 152
m3rtfurkan Confirmed Memb. Joined Feb 7, 2021 Topics 19 Messages 128 Solutions 1 Reaction score 1 RC Point 0 Apr 6, 2021 #6 berkeexii said: denedim ve maalesef aynı hata devam van 152 Click to expand... evet bende denedim Upvote 0 Downvote
LostCasper Legend Member Joined Feb 27, 2021 Topics 107 Messages 1,301 Solutions 88 Reaction score 551 Location ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 Apr 6, 2021 #7 m3rtfurkan said: artık işe yarayan bişey yaz ya Click to expand... Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim Upvote 0 Downvote
m3rtfurkan said: artık işe yarayan bişey yaz ya Click to expand... Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim
B berkeexii Active Member Joined Apr 1, 2021 Topics 2 Messages 30 Reaction score 3 RC Point 0 Apr 6, 2021 #8 Adox said: Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim Click to expand... Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun. Upvote 0 Downvote
Adox said: Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim Click to expand... Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun.
m3rtfurkan Confirmed Memb. Joined Feb 7, 2021 Topics 19 Messages 128 Solutions 1 Reaction score 1 RC Point 0 Apr 6, 2021 #9 berkeexii said: Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun. Click to expand... ne yapcaz biz başka hesapla girersek düzelirmi Upvote 0 Downvote
berkeexii said: Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun. Click to expand... ne yapcaz biz başka hesapla girersek düzelirmi
Imhotep Legend Member Joined Aug 14, 2020 Topics 40 Messages 1,174 Solutions 5 Reaction score 213 RC Point 0 Apr 6, 2021 #10 Ya 3 ay bekleyeceksiniz yada Spoofer kullanacaksınız tek çözüm yolları. Upvote 0 Downvote