m3rtfurkan Confirmed Memb. Katılım 7 Şub 2021 Konular 19 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 1 RC Point 0 6 Nis 2021 #1 arkadaşlar valorant ı indirdim indirmez olaydım oyuna tam girdim van 152 hatası verdi nasıl çözcem bunu ben
arkadaşlar valorant ı indirdim indirmez olaydım oyuna tam girdim van 152 hatası verdi nasıl çözcem bunu ben
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 551 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 6 Nis 2021 #2 Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Oyla 0 Downvote
Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım.
m3rtfurkan Confirmed Memb. Katılım 7 Şub 2021 Konular 19 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 1 RC Point 0 6 Nis 2021 #3 Adox' Alıntı: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla ... bende kullandım zaten spoofer ama hiç biri yaramadı Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla ... bende kullandım zaten spoofer ama hiç biri yaramadı
m3rtfurkan Confirmed Memb. Katılım 7 Şub 2021 Konular 19 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 1 RC Point 0 6 Nis 2021 #4 Adox' Alıntı: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla ... artık işe yarayan bişey yaz ya Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: Kullandığınız hile fix yemiş buda size Van 152 hatası (Donanım Ban) Atılmış demek oluyor bilgisayarınıza. Çözüm: Spoofer kullanmanız lazım. Genişletmek için tıkla ... artık işe yarayan bişey yaz ya
B berkeexii Active Member Katılım 1 Nis 2021 Konular 2 Mesajlar 30 Tepkime puanı 3 RC Point 0 6 Nis 2021 #5 m3rtfurkan' Alıntı: artık işe yarayan bişey yaz ya Genişletmek için tıkla ... denedim ve maalesef aynı hata devam van 152 Oyla 0 Downvote
m3rtfurkan' Alıntı: artık işe yarayan bişey yaz ya Genişletmek için tıkla ... denedim ve maalesef aynı hata devam van 152
m3rtfurkan Confirmed Memb. Katılım 7 Şub 2021 Konular 19 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 1 RC Point 0 6 Nis 2021 #6 berkeexii' Alıntı: denedim ve maalesef aynı hata devam van 152 Genişletmek için tıkla ... evet bende denedim Oyla 0 Downvote
berkeexii' Alıntı: denedim ve maalesef aynı hata devam van 152 Genişletmek için tıkla ... evet bende denedim
LostCasper Legend Member Katılım 27 Şub 2021 Konular 107 Mesajlar 1,301 Çözümler 88 Tepkime puanı 551 Konum ♥ Türkiye ️♥ RC Point 0 6 Nis 2021 #7 m3rtfurkan' Alıntı: artık işe yarayan bişey yaz ya Genişletmek için tıkla ... Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim Oyla 0 Downvote
m3rtfurkan' Alıntı: artık işe yarayan bişey yaz ya Genişletmek için tıkla ... Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim
B berkeexii Active Member Katılım 1 Nis 2021 Konular 2 Mesajlar 30 Tepkime puanı 3 RC Point 0 6 Nis 2021 #8 Adox' Alıntı: Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim Genişletmek için tıkla ... Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun. Oyla 0 Downvote
Adox' Alıntı: Size en mümkün olanı söyledim ne yapayım Riotgames mi hacklim Genişletmek için tıkla ... Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun.
m3rtfurkan Confirmed Memb. Katılım 7 Şub 2021 Konular 19 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepkime puanı 1 RC Point 0 6 Nis 2021 #9 berkeexii' Alıntı: Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun. Genişletmek için tıkla ... ne yapcaz biz başka hesapla girersek düzelirmi Oyla 0 Downvote
berkeexii' Alıntı: Yok dostum senlik bişey değil zaten sen çözüm bulmaya çalışmıssın emeğine sağlık sana bişey demiyoruz asla seviliyorsun. Genişletmek için tıkla ... ne yapcaz biz başka hesapla girersek düzelirmi
Imhotep Legend Member Katılım 14 Ağu 2020 Konular 40 Mesajlar 1,174 Çözümler 5 Tepkime puanı 213 RC Point 0 6 Nis 2021 #10 Ya 3 ay bekleyeceksiniz yada Spoofer kullanacaksınız tek çözüm yolları. Oyla 0 Downvote