valorant hwid ban

zechreal

Super Member
Konular
9
RC Point
0
gençler bildiğiniz üzere 3. parti yazılımdan hardware ban yani anakart banı yiyoruz peki benn yan hesabımdan hile açsam hwid ban yesem bu bilgisayarda açılan tüm hesaplar otomatik banmı yiyor yoksa hesaba girmedikçe sorun yokmu?

xempaax

Confirmed Memb.
Konular
3
RC Point
0
yan hesabından ban yersen tüm hesapların banlanmaz diye biliyorum hesaba girmedikçe sorun olmaz
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

eklemeyi unutmuşum şimdi geldi aklıma eğer ban yersen ve spoof attırırsan yan hesabına spoof attırdıkdan sonra hemen main hesabına girme 2-3 el yan hesabında at benim ana kartım asus öyle bir durum olmuştu main hesabın durduk yere gitmesin

zechreal

Super Member
Konular
9
RC Point
0
yan hesabından ban yersen tüm hesapların banlanmaz diye biliyorum hesaba girmedikçe sorun olmaz
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

eklemeyi unutmuşum şimdi geldi aklıma eğer ban yersen ve spoof attırırsan yan hesabına spoof attırdıkdan sonra hemen main hesabına girme 2-3 el yan hesabında at benim ana kartım asus öyle bir durum olmuştu main hesabın durduk yere gitmes
saolasın

ReadyDie

Legend Member
Günlük Ziyaretçi İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye Seviye 5 İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj
Konular
24
RC Point
0
van 152 alırsan hesap banı yemezsin hesaba girersin ama oyun açılmadan ekranda van 152 kodunu alırsın delay ban lı oyuna girersen girdiğin hesap ban yer.

mfdemmm

Super Member
Konular
4
RC Point
0
hwid yersen o bilgisayarda spoofer açmadan giremessin ve girdiğin hesap otomatik ban yer

lox88

Super Member
Konular
3
RC Point
0
Hwid banin varken ana hesabına girmessen ban yemez hesap

aurorare

Legend Member
İlk Paylaşım İlk Mesaj İlk Beğeni İlk Çözüm Profilini Tamamla Doğrulanmış Üye
Konular
4
RC Point
0
Evet, yasaklanmış bir bilgisayardan giriş yapmaya çalışırsanız, büyük ihtimalle hesabınız da yasaklanacaktır.

valocanavari

Super Member
Günlük Ziyaretçi İlk Mesaj Doğrulanmış Üye
RC Point
0
hwid yersen o pc de açılan hesaplar ban yemez ama hwid yedikten sonra o hesapalra giriş sağlarsan yiyebilir iyi günler