Windows 10 1607 (Build 14393.0 - 2016.07) İso dosyasını indirin. yazmıssında dostum onların bı lınkını koysaydın keske arıorum bulamıorum
Rufus üzerinden indirebilirsiniz nasıl indirileceğini gösterdim fakat yönmet %90 ihtimalle FİX olabilir.Windows 10 1607 (Build 14393.0 - 2016.07) İso dosyasını indirin. yazmıssında dostum onların bı lınkını koysaydın keske arıorum bulamıorum
Merhaba anakartım gigabyte van 152 yi aşıp TPM SECURE BOOT HVCI Aktif bir şekilde oynuyorum fakat açtığım her hesap 3 4 maça ban yiyor, val 5 banı yiyorum sanırım delay ban oluyor bazı forumlarda modem resetleme önerdiler bios mac adress için yani aslında val 5 ağ veya ıp ban gibi diyorlar sonra bu yontemı yaparsam sizce delay ban kalkar mı çünkü sürekli hesap açıp ban yıyorum val 5 yani van 152 asla gelmedı amidewın yaptıktan sonra.Rufus üzerinden indirebilirsiniz nasıl indirileceğini gösterdim fakat yönmet %90 ihtimalle FİX olabilir.
Saygıdeğer RC Forum üyeleri hepinize Merhaba,
Paylaşmış olduğum yöntem Spoofer yazılımlarına para harcamak istemeyen veya piyasada bulunan ücretli/ücretsiz olarak paylaşılan yazılımlara güvencesi olmayan kişilere hitap edecek.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
sen hiç denedim mi ?evet şahsen deneyip deneyimimi konuda paylaştım.
Saygıdeğer RC Forum üyeleri hepinize Merhaba,
Paylaşmış olduğum yöntem Spoofer yazılımlarına para harcamak istemeyen veya piyasada bulunan ücretli/ücretsiz olarak paylaşılan yazılımlara güvencesi olmayan kişilere hitap edecek.
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.