Tamam bende o zaman 7/24 anime izliyorum ben zaten olan bir konuyu söylediğimde sende bana ben 7/24 mesaj atmıyorum diyorsun ilk önce agresif dedin şimidide toxic ayrıca toxiclik likin ayrı yazılması yaşını belli ediyor ayrıca fazla mesajım olduğundan hava atıp insanları ısırmıyorum eğer yapıyorsam sende eski olduğun için insanları ısırıyorsun ve forumda siyaset yasak siyaset yapan birini şikayet ettiğimde haklı denerek reddedildi anlayacağın o tuşa dokununca harikalar oluşmuyor fazla fantezi kurmuşsunAnime izlemek beynini eritmiş galiba senin artık. İşe yaramak konusunda biz bu sitenin 7/24 mesaj atan çalışanı falan değiliz ve hayatlarımız var . Sırf 100-200 mesaj fazla attığınadn o kadar mesaj atmayanlara işlevsiz veya boş demek nasıl bir toxic lik anlamadım.
Tekrar diyorum kendi terimin ile "mesaj kasma" ve "boş konuya cevap verme" orada rapor tuşu var az önceki mesajımda da dedim o tuşa tıklayınca mucizeler oluyor. Haklıysan ilgileniyorlar olayla.
not : youtube da video bile paylaşmıyorum ki gold diye paylaşayımçok fantazi kurmuşsun
Kusura bakma senin kadar büyük olamadık yazım hatasına dikkat etmediğimizden. Uzun lafın kısası millete sataşacağına git bir hayat edin.Tamam bende o zaman 7/24 anime izliyorum ben zaten olan bir konuyu söylediğimde sende bana ben 7/24 mesaj atmıyorum diyorsun ilk önce agresif dedin şimidide toxic ayrıca toxiclik likin ayrı yazılması yaşını belli ediyor ayrıca fazla mesajım olduğundan hava atıp insanları ısırmıyorum eğer yapıyorsam sende eski olduğun için insanları ısırıyorsun ve forumda siyaset yasak siyaset yapan birini şikayet ettiğimde haklı denerek reddedildi anlayacağın o tuşa dokununca harikalar oluşmuyor fazla fantezi kurmuşsun![]()
ban yedirtiyor mu ?Çalışıyor hemde çok güzel legit oynarsan aşırı iyi oluyor.
evet kanka ben söyledikten sonra dikkat et bu arada ahan da bir kelime değil halk arasında bir kelime ve adalet sağlayacağımı sölemedimKusura bakma senin kadar büyük olamadık yazım hatasına dikkat etmediğimizden. Uzun lafın kısası millete sataşacağına git bir hayat edin.
Diyorsan ki benim hayatım bu forum ve düşünüyorsan ki rapor tuşu çalışmıyor. Rapor tuşunun çalıştığı bir forumda kendi adaletini sağlayabilirsin. Ahan da sana söz daha fazla yazıp uzatmayacağım konuyu.