valorant rc calısıyormu gencler

kenxXD

Super Member
Konular
7
RC Point
0
aktif kullanan varmı güzel oynatıyormu?

MikeYBesT

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Anime izlemek beynini eritmiş galiba senin artık. İşe yaramak konusunda biz bu sitenin 7/24 mesaj atan çalışanı falan değiliz ve hayatlarımız var . Sırf 100-200 mesaj fazla attığınadn o kadar mesaj atmayanlara işlevsiz veya boş demek nasıl bir toxic lik anlamadım.
Tekrar diyorum kendi terimin ile "mesaj kasma" ve "boş konuya cevap verme" orada rapor tuşu var az önceki mesajımda da dedim o tuşa tıklayınca mucizeler oluyor. Haklıysan ilgileniyorlar olayla.
not : youtube da video bile paylaşmıyorum ki gold diye paylaşayım :D çok fantazi kurmuşsun
Tamam bende o zaman 7/24 anime izliyorum ben zaten olan bir konuyu söylediğimde sende bana ben 7/24 mesaj atmıyorum diyorsun ilk önce agresif dedin şimidide toxic ayrıca toxiclik likin ayrı yazılması yaşını belli ediyor ayrıca fazla mesajım olduğundan hava atıp insanları ısırmıyorum eğer yapıyorsam sende eski olduğun için insanları ısırıyorsun ve forumda siyaset yasak siyaset yapan birini şikayet ettiğimde haklı denerek reddedildi anlayacağın o tuşa dokununca harikalar oluşmuyor fazla fantezi kurmuşsun :)

slimefuntr

Super Member
Konular
4
RC Point
0
Tamam bende o zaman 7/24 anime izliyorum ben zaten olan bir konuyu söylediğimde sende bana ben 7/24 mesaj atmıyorum diyorsun ilk önce agresif dedin şimidide toxic ayrıca toxiclik likin ayrı yazılması yaşını belli ediyor ayrıca fazla mesajım olduğundan hava atıp insanları ısırmıyorum eğer yapıyorsam sende eski olduğun için insanları ısırıyorsun ve forumda siyaset yasak siyaset yapan birini şikayet ettiğimde haklı denerek reddedildi anlayacağın o tuşa dokununca harikalar oluşmuyor fazla fantezi kurmuşsun :)
Kusura bakma senin kadar büyük olamadık yazım hatasına dikkat etmediğimizden. Uzun lafın kısası millete sataşacağına git bir hayat edin.
Diyorsan ki benim hayatım bu forum ve düşünüyorsan ki rapor tuşu çalışmıyor. Rapor tuşunun çalıştığı bir forumda kendi adaletini sağlayabilirsin. Ahan da sana söz daha fazla yazıp uzatmayacağım konuyu.

MikeYBesT

Super Member
Konular
13
RC Point
0
Kusura bakma senin kadar büyük olamadık yazım hatasına dikkat etmediğimizden. Uzun lafın kısası millete sataşacağına git bir hayat edin.
Diyorsan ki benim hayatım bu forum ve düşünüyorsan ki rapor tuşu çalışmıyor. Rapor tuşunun çalıştığı bir forumda kendi adaletini sağlayabilirsin. Ahan da sana söz daha fazla yazıp uzatmayacağım konuyu.
evet kanka ben söyledikten sonra dikkat et bu arada ahan da bir kelime değil halk arasında bir kelime ve adalet sağlayacağımı sölemedim

lawliettozz

Confirmed Memb.
Konular
5
RC Point
0
i want to use it too
Mesajlar sistem tarafından otomatik olarak birleştirildi:

how's everyone tell it's working without the supermember?

i_not_burak

Super Member
Konular
24
RC Point
0
ben ban yedim ama biraz belli ettim bronz eloda oynadım kill alan herkesi reportladıkları için ban yedim