Valorant Soru

InkSans41

Ultra Member
Konular
24
RC Point
0
1 sorum var öncelikle valorantda staffbesting diye bedava bir hile var biliyorsunuzdur bunun gibi public detected hilelerin ban yememesini sağliyacak bir şey biliyormusunuz mesela vanguard bypass gibi hileyi tespit edememesi bilen varsa yardım edebilirmi

mamesakinol

Benim dünyam uyuştu bak, Seninki dönüyor mu?
Super Member
Konular
22
RC Point
0
ban atmayan hile yoktur dostum her türlü ne kadar legit oynarsan oyna o banı yiyeceksin kasma yani o kadar, 1 günde'de yiyebilirsin 2 hafta sonrasındada.

xxx_1910

Active Member
RC Point
0
1 sorum var öncelikle valorantda staffbesting diye bedava bir hile var biliyorsunuzdur bunun gibi public detected hilelerin ban yememesini sağliyacak bir şey biliyormusunuz mesela vanguard bypass gibi hileyi tespit edememesi bilen varsa yardım edebilirmi
kral valorantın sistemi çok iyi açtıktan 3-4 dakika sonra ban atar

xxx_1910

Active Member
RC Point
0
yok öyle şeyler varsada yabancı discordlarına bakmanı tavsiye ederim

bahozdayar

Ultra Member
Günlük Ziyaretçi Geri Döndü İlk Paylaşım Sharer I İlk Mesaj İlk Beğeni Doğrulanmış Üye
Konular
16
RC Point
0
İnanmayın diyer sitelere