valorant için spoofer arıyorum fakat bu valorantın tam olarak neye ban attığını bilmiyorum format gerektirmeyecek bir spoofer lazım para önemli değil süresiz alıcam bildiğiniz tr veya yd bir site var mı Son olarak bu valorantın ban olayını detaylı anlatabilecek var mı temp spoofer gibi şeyler nedir bunları açıklayan olursa sevinirim iyi forumlar
Valorant genel olarak,anakartın seri numarası ve bunun gibi dahili parçalara ban atıyor.Kısaca direkt bilgisayara ban atıyor.Hesaba kalıcı ve Ticket açarsan donanımına 4 ay ban atıyor sonra tekrar kalkıyor.Spoofer bu donanımındaki seri numaraları değiştiriyor ve bu sayede sanki yeni bir bilgisayardan giriyormuşsun gibi gözüktüğü için donanım banın kalkmış oluyor.
Temp spoofer geçiçi olarak seri numaraları değiştiriyor ve bilgisayarı tekrar başlattıgında gine banlanmış donanımına geri donuyor.
Spooferları genel olarak sınırsız almanı tavsiye etmem genel olarak 1 kerelik kullanımlıklar var kalıcı olarak seri numaralarını değiştiriyordu ban yedikçe onlardan al,söylemedim demeyim bu son dediğim bilgiyi sadece başkasından duydum.
Eksik veya hatalı birşey dediysemde biri beni düzeltmesi iyi olur.